Popularna regionalna muzička zvijezda Željko Joksimović u novogodišnjoj noći zabavljaće građane i goste Sarajeva.

“Laska mi i prija da sam pozvan, našalio sam se čak i rekao ‘da me niste ove godine zvali mislio bih da ste nešto ljuti na mene’. Srećan sam što sam pozvan, jako mi prija da budem u Sarajevu i samim tim ne mogu da kažem da se osjećam kao gost”, rekao je popularni kantautor gostujući u programu N1.

Joksimović je kazao kako je njegovoj muzičkoj karijeri Sarajevo dalo mnogo dobrog zbog čega se potrudio da to vrati Bosni i Hercegovini:

“Puno toga mi je Sarajevo dalo u mojoj muzičkoj karijeri. Dalo mi je, pre svega, moj prvi stadion. Trudio sam se da odgovorim Bosni i Hercegovini radeći kompoziciju Lejla koju sam poklonio BiH i ostvario veliki uspeh. Te godine sam nagrađen kao najbolji kompozitor celog Eurosonga, a donijeli smo i istorijski uspeh BiH.”

Govorio je i o tome kako se osjeća kada je u Sarajevu:

“Mene Sarajevo uvek menja, uvek se vratim u malo normalniju fazu. Dođeš u Sarajevo i sve ti postane mnogo normalnije. To volim u Sarajevu. Što to Sarajevo od mene pravi.”

Novogodišnji koncert Željko Joksimović održaće na trgu BiH. Obzirom da je, kako je kazao, perfekcionist pripreme će trajati dugo.

“To mora da bude impozantno, da niko ne bude uskraćen ni za jedan segment zvučnog i vizuelnog. S tim u vezi još uvijek radimo dogovore. Dolazi nas oko 70 u ekipi. Biće to lepo organizovano, tačno. Radim na tome da svi uživaju u toj noći”, rekao je Joksimović dodavši da će zbog priprema biti češći gost u glavnom gradu BiH:

“Imaću nekoliko dolazaka, doći ću i neposredno pred novogodišnju noć da još neke stvari utegnemo. S obzirom na to da ja ne idem na probe, kad su koncerti ovakvog tipa biću i na probama. Malo ću tu da ćaskam sa ljudima koji prolaze. Nije mi to ni opterećenje. Ovdje kad sam bio 2006. godine kad sam radio Evroviziju nijedan taksista nije hito da mi naplati vožnju. To je ono što je čudno meni ovde i prija mi.”

Govorio je i o odnosima sa kolegama iz Bosne i Hercegovine, te otkrio da će u novogodišnjoj noći pjevati i hitove koje je pisao kolegama muzičarima u BiH.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila