Svaka žena pre braka treba dobro da upozna svog partnera. Bila sam zanesena i zaljubljena. Trpela sam psihičko izrabljivanje jer sam bila trudna. Nijednom mi se nije izvinio, priča Nataša Bekvalac.

Nataša Bekvalac tvrdi da ju je Luka Lazukić zlostavljao od prvog dana braka 25. septembra 2017. godine! Pop zvezda u ekskluzivnoj ispovesti za Informer prvi put govori o torturi koju je trpela sve do 14. aprila 2018, kad ju je tadašnji suprug krvnički pretukao. Pevačica je čekala da se suđenje završi i da se napokon razvede od nasilnika da bi javnosti otkrila kroz kakav pakao je prošla.
– Svaka žena pre nego što stupi u brak, pored ljubavi, treba i dobro da upozna svog partnera. Ja sam bila samo zanesena i jako zaljubljena. Odmah posle venčanja je krenuo moj pakao, a teret koji nosim kao javna ličnost nije mi dozvoljavao da o tome govorim.

Mislila sam da sam kriva

Na sudu su pokušavali da me naprave krivom, a ja sam počela da verujem da možda i jesam! Srećom, prepoznala sam zamku i dobila snagu da se borim
Nataša

Zašto si trpela?

– Imala sam rizičnu trudnoću. Posvetila sam se tome da rodim zdravu devojčicu. A probleme, koji su bili veliki, gurala sam pod tepih. Nažalost, to je kulminiralo 40 dana nakon što se Katja rodila.

Kakav je Luka bio prema tebi?

– Još mi je loš osećaj u stomaku kada se setim svega. Strašno psihičko i emotivno izrabljivanje! Kao i svaka žrtva nasilja, izgubila sam samopouzdanje i bila odsečena od porodice, prijatelja… Ostala sam sama!

Pričalo se da si ga izdržavala, da je izlazio, pio na crtu po klubovima, pa govorio da stave na tvoj račun, imao paralelne veze… Da li je sve to tačno?

– Nikada nisam govorila ružno o nekome s kim sam živela. On je bio moj izbor i beskrajno sam zahvalna na Katji. Bog ti uzme, ali ti mnogo više da.

Kako se žena oseća kada je muškarac, kojem je tek rodila dete, udari?

– Nije me udario, već me pretukao! To je bio kraj, bila sam ponižena. Ali za mene je gore od udaraca bio sudski proces, jer sam se u sudnici osećala kao da je situacija obrnuta. Pitali su me: “Mislite li da je u redu što ste naglo probudili muža?” Pokušavali su da me naprave krivom, a ja sam počela da verujem da možda i jesam! Srećom, prepoznala sam zamku i dobila snagu da se borim za sebe i svoju decu. Najeminentniji stručnjaci veštačili su moje povrede i dokazali da nije moguće da sam sama sebi to uradila. U tim trenucima osetila sam da sam dotakla samo emotivno dno i bila kao žena potpuno osramoćena.

Pomoć psihijatra

Potražila sam pomoć psihoterapeuta da ne bih bila trajno emotivno oštećena. Mesecima sam spavala samo po dva-tri sata
Nataša

Dobio je tri godine uslovne kazne. Da li si zadovoljna?

– Nisam ni zadovoljna, ni srećna, ne likujem. Samo sam završila borbu za sebe i svoju decu.

Da li si od Luke dobila bar jedno izvini za godinu i po?

– Ne! Izvini ne može da izgovori svako. A meni je svakako sada svejedno.

Da li si u teškim momentima potražila stručnu pomoć?

– Hipersenzitivna sam, pa sam potražila pomoć psihoterapeuta da ne bih bila trajno emotivno oštećena. Morala sam da naučim kako da dišem kada sam pod stresom. Mesecima sam spavala samo po dva-tri sata. Plašila sam se da zaspim jer sam imala košmare. Budila sam se u znoju. Bila sam strašno iscrpljena.

Zašto Luka plaća alimentaciju od samo 13.000 dinara?

– Ne treba mi ništa, to sam rekla i na sudu. Najvažnije mi je da deca imaju dobar odnos sa očevima. Hana ga ima, a nadam se da će i Katja.

On je za pet meseci samo tri puta video Katju…

– Nadam se da će se to promeniti.

Kreće ti lep period, zakazala si koncert u Areni 14. februara. Zašto si čekala 20 godina za to?

– Koncert u Areni biće više od muzike i umetnosti. Najtalentovaniji u svojim sferama udružili su se da naprave dva sata spektakla o kom sanjam dve decenije!

Godinu i po sam sama

Imaš li udvarače?

– Više nego ikada. Ali nisam zainteresovana. Udvaraju mi se pristojni muškarci koji imaju mozga i osećaja, pa znaju gde treba da stanu.

Baš nijedan ti nije privukao pažnju?
– Ne kažem da nije bilo prijatnih razgovora, ali ništa što je vredno pomena.

Znači, godinu i po si sama?
– Da.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila