Bosanski fudbaler posle afere sa pop divom, smuvao najpoznatiju srpsku blogerku.

Fudbaler i blogerka nedavno su otpočeli romansu, a da Vranješ s njom ima ozbiljne namere, govori i činjenica da je ugostio Zoranu u Atini.

– Zorana i Ognjen su se upoznali još u vremenu kada se ona zabavljala s njegovim saigračem iz reprezentacije Danijelom Milićevićem. Međutim, odnedavno su počeli da se dopisuju putem Instagrama. Vremenom su se zbližili i Ognjen nije mogao da zamisli dan da se ne čuje s njom. Zato je pozvao da dođe u Atinu. Zorana se nije dvoumila, spakovala je stvari i došla s najboljom prijateljicom, čiji muž igra za reprezentaciju Bosne, koja je baš u Atini igrala protiv Grčke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Kako Vranješ nije pozvan u reprezentaciju, bio je slobodan da ih izvodi i provodi vreme sa blogerkom – govori dobro obavešten izvor.

– Ognjen je Zoranu vodio po skupim restoranima i diskotekama u Atini. Pokazivao joj je sva atraktivna mesta, a koliko mu se svidela, govori i činjenica da je nije skrivao od tamošnjih prijatelja, te da mu uopšte ne predstavlja problem to što je ona bila u dugogodišnjoj vezi s njegovim saigračem iz reprezentacije. Predstavljao ju je kao svoju devojku, što je sve iznenadilo – završava priču izvor.

Prema tvrdnjama upućenih, Zorana i Ognjen se super slažu. Njemu prija to što je otvorena prema njemu i što s njom može o svemu da priča. S druge strane, njoj prija Ognjenova pažnja.

Ni Zorana ni Ognjen nisu se javljali na telefon kako bi potvrdili ili demantovali tvrdnje.

Podsetimo, Ognjen Vranješ bio je glavni akter seks-skandala koji je početkom godine potresao Balkan, kada je obelodanio da je sa Jelenom Karleušom dve godine bio u ljubavnoj vezi. Kao potvrdu za svoje tvrdnje, plasirao je snimke i fotografije iz Atine, gde su zajedno uživali, a nakon toga i njene gole fotografije, koje mu je navodno slala tokom veze. Ova priča završila je na sudu, a spor i dalje traje među njima.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila