Pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Ognjen Vranješ trebalo je danas da se sastanu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Međutim, Vranješ se nije pojavio na današnjem ročištu, dok je Karleuša izašla u pratnji advokata i novinarima pred svima pokazala srednji prst!

Karleuša je na sebi imala belu rolku sa dugim rukavima, suknju u istoj boji, kao i čizme! Kakvu poruku je želela da pošalje ovom kombinacijom nije poznato, ali se svakako ne slaže uz nepristojan potez koji je pokazala okupljenima.

Sa druge strane, Vranješ se nije pojavio na današnjem suđenju, a na svoj Instagram je okačio fotografiju na kojoj se vidi kako u kupaćem uživa kraj bazena, očigledno ne hajući za pravna obračuvanja koja ga očeukju.

Prethodno ročište održano je 4. septembra, kada su Jelenini advokati rekli da svako ima pristup društvenim mrežama, da je to neograničeni broj korisnika i da je bilo ko mogao da se uloguje i da objavi ono što se okrivljenoj stavlja na teret. Konkretno, misli se na otvoreno pismo Jelene Karleuše koje se u januaru 2019. pojavilo na društvenim mrežama, nakon što su isplivale eksplicitne fotografije koje je navodno slala fudbaleru. Zbog ovoga je Jelena optužena za krivično delo uvrede.

S druge strane, Vranješevi advokati izjavili su da ostaju pri priloženim dokazima i da predlažu da se u svojstvu svedoka saslušaju urednici pet medija, navodeći da su oni jedini koji mogu da posvedoče odakle su preuzeli informaciju, te da bi bili zahvalni da odbrana priloži dokaze da okrivljena nije počinila krivično delo za koje se tereti.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila