Pjevačica Katarina Kaja Ostojić, koja je godinama u braku s Džunior Džekom, navodno je u vezi sa sedam godina mlađim hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, piše “Informer”.

Razlog zbog kojeg se šuška o preljubi je fotografija koju je pjevačica objavila na svom Instagramu, uoči proslave 36. rođendana, na kojoj pozira u fudbalerovom dvorištu u Parizu. I Mateo je isti dan objavio sliku tog mjesta i napisao da ga je slika “Ona”. Nakon toga oboje su još jednom na društvenim mrežama objavili fotografije sa istog mjesta u Francuskoj.

Inače, pevačica je i dalje u braku sa Džuniorom Džekom.

“Kaja i Džunior iz samo njima znanog razloga neće da se razvedu, ali žive odvojene živote. Zato ona ima vremena da nađe nekog ljubavnika”, rekao je neimenovani izvor i dodao:

“Kaja voli mlađe tipove, naročito je slaba na fudbalere. Ona i Mateo su od ljetos zajedno, ali to kriju. Ne znam šta im bi da se tako odaju na Instagramu. S druge strane Džunior Džeka ne zanima šta Kaja radi. Ko zna kakav život on vodi”, priča izvor za “Informer”.

Kaja i Džunior navodno su se mjesecima svađali, a česte svađe dovele su do toga da se udalje, te da se ljubav koju su krunisali bračnom zajednicom 2014. godine ugasi, piše Blic.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila