Bilja Sečivanović iskoristila je kratku letnju pauzu u nastupima da sa verenikom Aleksandrom Nedićem otputuje do Grčke gde su na Lefkadi svojim gliserom obilazili plaže i uživali u zasluženom odmoru.

Srpska Kim Katral na odmoru je napunila baterije pred jesen u kojoj je očekuje mnogo poslovnih obaveza od kojih je prva promocija pesme “Ljubomora” koja će biti premijerno prikazana ovih dana.

– Iza nas je uspešna godina ispunjena obavezama i naravno da sam jedva dočekala odmor. Aca i ja smo sa porodicom otputovali i iskoristili svaki trenutak da se lepo provedemo. Obilazili smo skrovite plaže, uživali u suncu, divnoj hrani i svemu onome što ovo ostrvo može da ponudi, ali ono što mi je najbitnije je da smo imali vremena da se u potpunosti posvetimo jedno drugome. I na kraju, presrećna sam što me je po povratku sačekao završeni spot za pesmu “Ljubomora” i jedva čekam da ga prikažem publici i čujem njihovo mišljenje – rekla je Bilja a sudeći po reakcijama onih koji su pesmu imali priliku da čuju, u pitanju je veliki budući hit što su potvrdili i komentari na društvenim mrežama kada je podelila delić pesme.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila