Susjedi kažu da pjevačici mama i dadilja pomažu oko čuvanja nasljednice i otkrivaju da često sa bivšim suprugom i kćerkom ide u šetnju.

Pop zvijezda Ana Nikolić posljednjih nedjelja hvali se na društvenim mrežama kako je dovela liniju u red, a da je to zaista tako potvrđuju svjedočenja njenih komšija. Ekipa Scene posjetila je ulicu u kojoj živi popularna pjevačica sa ciljem da se sazna kako izgleda njen život u posljednje vrijeme, budući da se ne pojavljuje u medijima.

Komšinica Nikolićeve koja živi tačno preko puta zgrade u kojoj na prvom spratu živi pjevačica kaže da je pjevačica zaista oslabila i da fotografije na društvenim mrežama nisu fotošop.

– Viđam Anu, kako da ne! Juče sam je baš srela. Izgleda super. Smršala je dosta, ne znam baš da li je dvadeset kilograma skinula, ali je baš lijepo dotjerala liniju. Uvijek se ljubazno javi i baš je kulturna – kaže komšinica Vera i dodaje da je Ana sa bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom ostala u korektnim odnosima:

– Rasta redovno dolazi po kćerku, često ga viđam kako je odvozi i dovozi, a dešava se da se nekada svi upute negdje. U dobrim su odnosima – napominje ova ljubazna gospođa.

Žena koja živi u novoizgrađenoj zgradi u blizini one u kojoj živi Ana kaže da često viđa Nikolićevu i za nju ima lijepe riječi.

– Jeste smršala, uvijek je dotjerana i u nekoj žurbi. Viđam je često sa majkom i sa dadiljom koje joj pomažu u vezi sa brigom oko kćerke. Srećem i onog njenog što sa njim ima kćerku… Obilazi kćerku, ne mogu da kažem da je neodgovoran po tom pitanju – otkriva ona.

Dečko koji živi u Aninoj zgradi voli komšinicu, pa neće da o njoj tračari.

– Ana je super lik i moja draga komšinica! Sada kada se vrati na scenu novim pjesmama i sa novim izgledom ima da pokida! – poručio je on.

 

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila