Tragična vest o repera Dalibora Andonova Grua potresla je i šokirala javnost…

Gru je bio jedan od najcenjenijih repera domaće estrade, kao i preteča hip-hopa.

Društvene mreže pune su poslednjih poruka i pozdrava slavnom reperu.

Od Grua se na Tviteru, Instagramu, Fejsbuku opraštaju Marija Šerifović, Sergej Trifunović, Tijana Dapčević, Marijana Mićić, Slobodan Šarenac, Bojan Perić...

– I dalje mislim da ovo nije istina, napisao je modni kreator Saša Vidić, a glumac Sergej Trifunović je na Tviteru objavio:

– Ovo se ne dešava.

– Prvi i jedini autogram koji sam uzela u životu bio je od Grua – napisala je Marijana Mićić, glumica i voditeljka na Instagramu, a od repera se oprostio i glumac Gordan Kičić.

Ivana Stamenković Sindi izjavila je da je sve prestrašno:

– Ne mogu da verujem, šta to pričate. Ne, ja ne želim to da čujem. Kako, šta? To nije moguće. Ne mogu da pričam. Šta da kažem u ovim trenucima, saučešće porodici. To je prestrašno.

Ognjen Janković, iz grupe Beogradski sindikat bio je zatečen:

– Sačuvaj me Bože! Kako, bre? Užas, jedna katastrofa. Baš ste me zatekli, ne znam šta bih rekao. Gru mi je bio baš dobar drugar.

Momčilo Bajagić Bajaga je priznao da nije dobro poznavao Dalibora:

– Moj saradnik Saša Lokner se družio s njim i stalno je za njega govorio da je dobar momak. Velika tragedija. Užasno me je potresla vest…. Gru je bio jedan od prvih repera u Srbiji. Žao mi je što nije bilo prilike da nešto zajedno radimo.

– E, moj Dalibore…neću da prihvatim to da te nema više nikako i nikada…srce mi se slomilo… Neka te anđeli čuvaju – napisala je Tijana Dapčević na Instagramu.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila