Na zaprepašćenje mnogih verovatno zvuči neverovatno, i najvećoj balkanskoj divi se u prošlosti dešavalo da naiđe na neuzvraćenu ljubav.

– Naravno da se dešavalo, i ja sam ljudsko biće. Ali, ne da nisam bila voljena, nego da sam bila preveliki zalogaj. Postoje ljudi koji ne mogu da se nose sa tim javnim životom. Ovo je moj izbor –izjavila je Ceca.

Veljko i Anastasija krenuli su stopama svoje majke i oboje su zakoračili u svet muzike, a ona smatra da imaju pravo na svoj izbor u svakom pogledu.

– On je mladić koji ima 22 godine i ima pravo na izbor. Mene moji roditelji nisu sputavali kada sam pravila izbore. Imati slobodu mnogo znači za formiranje ličnosti. I ja sam imala svoje momente i znala sam da razbijem i nos i glavu. Ja ne mogu ceo život da trčim za svojom decom i postavljam jastuk. Moj sin ređa pobede. Daće Bog da tako i ostane. Ja sam, a da nisam pitala, u taj javni svet uvukla i svoju decu. Anastasija je od malih nogu pokazivala afinitet prema muzici. Nisam pokušala da je sprečim, jer je muzika najlepša profesija kojom može da se bavi. Ja muziku doživljavam kao vasionu. Nepregledno, lepo i možete da se igrate, da filtrirate svoja osećanja. Meni muzika mnogo znači – otvoreno je objasnila Ceca .


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila