Atraktivnata pejačka Silvana Krstovska koja krajot na letoto go pominuva so soprugot i pomaloto sinče vo Nesebar Bugarija gi raspameti svoite obožavateli so fotografiite što sekojdnevno gi objavuva na društvenite mreži. 

Taa smelo i zavodlivo  poziraše pred objektivot na svojot soprug i redovno go istaknuvaše negovoto umetničko oko. 

Pejačkata gi otkri site svoi atributi na pesočnite plaži i go pokaža svojot besprekoren bel ten koj denovive poleka ja poprima temnata pigmentacija blagodarejќi na aktivnite dnevni prošetki pokraj moreto i letnite igrarii vo vodata što ova semejstvo zaedno gi praktikuva…

Silvana inaku vo estradnite krugovi e poznata kako mnogu dobronamerna i ljubezna ličnost koja sekogaš za sekoj ima dobar zbor, a posebno e gorda na svojot uspešen brak so soprugot Igor koj nagaleno go oslovuva kako Igi. 
Očigledno Igi i ima dadeno potpolna sloboda koga e vo prašanje nejzinata profesija pa Silvana slobodno i neoptereteno go pokažuva svoeto zavodlivo telo bez griža deka mnogute komentari od nejzinite obožavateli može da go iznerviraat nejziniot soprug.
A i zošto bi se nerviral koga toj ja ima ljubovta na ovaa sexi dama koja so svoite letni kombinacii dokaža deka i na plaža treba da se bide fensi i atraktiven.
Ona što posebno predizvika vnimanie  beše obimot na gradniot koš na pejačkata koja vo kostimot za kapenje ne možeše da go prikrie svoeto raskošno dekolte. Ednostavno Silvana dokaža na delo deka taa e našata folk Merlinka koja ima so što da se pofali i koja nemora da razmisluva i troši pari na silikoni kako poveќeto neјzini koleški.
Biljana KRNČESKA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila