Katarina Živković pohvalila se da je za tri meseca smršala sedam kilograma. Pevačica kaže da se u potpunosti okrenula zdravom načinu života.

Ona je iz ishrane izbacila slatkiše i alkohol i često trenira u teretani, pa je liniju dovela do savršenstva. Sa 62 kilograma spala je na 55!
– Ne treniram svaki dan, ali minimum tri puta nedeljno obavezno idem u teretanu. Trudim se da jedem samo zdravu hranu, smanjila sam ugljene hidrate, kao i gazirane sokove, slatkiše i alkohol. Doduše, desi mi se ponekad da pojedem neki kolač ili čokoladu, ali baš retko – priča Kaća.

Osim što je sada zgodnija nego ikad, folkerka ističe da se i mnogo bolje oseća.
 Baš mi prija ovakav način života. Bilo je potrebno neko vreme da se naviknem, u početku je bilo teško, ali sada ne mogu bez teretane i lagane hrane. Divan je osećaj kada u krevet ne odeš punog stomaka, a ranije mi se dešavalo da ne mogu da dišem koliko se najedem. Sada je skroz drugačija priča. Osećam se kao da mogu sve! Imam više energije nego pre. Zato sam se sada, dok se ovako osećam, potpuno okrenula karijeri i nastupima, koje imam sve više – završava priču pevačica.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila