Katarina Živković zapala je za oko Ruskinji milionerki, koja se sunčala tik do nje na bazenu u Budvi. Pevačica je odmah skontala o čemu s radi, a ponuda da je žena odvuče u krevet nije joj bila dovoljno primamljiva, iako je priznala da joj imponuje.

– Kaća je Ruskinji odmah zapala za oko. Čim se smestila za sunčanje pored bazena, pored nje je legla gospođa u srednjim godinama, koja ju je odmerila od glave do pete i zavodljivo joj se osmehnula – rekao je izvor za Informer.

– Katarina je bila ljubazna, pa joj je uzvratila osmeh, što je Ruskinja shvatila kao zeleno svetlo i počela da joj deli komplimente na račun izgleda. Govorila joj kako lepšu ženu nije videla, da je zgodna, privlačna… Kaća joj se zahvalila i otišla da pliva, ali Ruskinja nije odustala, već je odmah krenula za njom i otvoreno je pitala da li je nekada bila sa devojkom – dodao je izvor blizak pevačici.

Kada je Živkovićeva shvastila da Ruskinja neće tako lako odustati, pevačica se uozbiljila, pa pokupila stvari i u Beograd se ipak vratila sama.

– Više puta mi se dešavalo da me muvaju žene. Na primer, poznajem neku devojku preko zajedničkih prijatelja i ona mi otvoreno kaže da joj se sviđam. Meni to nije ništa strašno, zapravo mi imponuje – rekla je Kaća nedavno.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila