Iako je ovog leta bio odlučan u tome da neće pevati u Crnoj Gori, Boban Rajović nije mogao da odbije poziv vlasnika kluba Trokadero u Budvi, najpoznatijeg lokala na primorju i šire. Naime, kako je ovo poslednja sezona poznatog lokala, pošto se naredne godine ruši, a zbog činjenice da je Boban neko ko je od osnivanja imao najviše nastupa u njemu, poziv nije mogao da odbije.

– Pre početka sezone Boban je bio isključiv da neće pevati na primorju, jer planira da napravi veliki koncert u Crnoj Gori. Međutim, poziv iz najboljeg kluba, u kojem je pevao bezbroj puta, nije mogao da odbije. Koliko ceni vlasnike i čitavu ekipu iz lokala dokazao je i kada im je rekao da taj nastup on časti – kaže naš izvor.

Ispostavilo se da se publika, sasvim i očekivano, toliko uželela Rajovića, da je oborio rekord posećenosti, pa je i deo šetališta bio pun!

Boban je u jednom momentu sišao u gužvu i među goste i publiku, a sve zato što su mu rekli da jedna njegova obožavateljka slavi rođendan i da joj je želja da joj posveti jednu pesmu.

– Bez problema je otišao do nje, čime je još jednom dokazao da nema komplekse i da je, zaista, kralj klubova. Publika uvek prepozna kada ih neko poštuje – dodaje izvor.

Inače, dan kasnije, u nedelju 4. avgusta, Rajović je pred više hiljada ljudi zapevao na proslavi 100 godina od osnivanja ZTC “Banja Vrućica” u Tesliću.

Grupa devojaka iz prvih redova od njega su tražile da im nešto da, a kako nije mogao da skine ništa sa sebe, Boban im je bacio svoju belu košulju koju je imao sa sobom.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila