Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ navodno ne komuniciraju otkako je u javnost isplivala istina o njhovom odnosu. Ipak, čini se da se bivši ljubavnici prate na društvenim mrežama, bar preko nekih lažnih profila. Uglavnom, znaju ko šta radi, pa tako jedno drugom šalju tajne poruke.

Tako je Karleuša iskoristila tezgarenje u Crnoj Gori da uradi neke fotografije na jahti i na bazenu, a svoje razgolićeno telo ponosno je pokazala pratiocima.

Ognjen je brže-bolje odgovorio sličnom fotografijom, na kojoj se vidi njegovo polugolo telo na plaži. Ognjen je napisao da njena fotografija nije za mlađe od 18, a kako je to protumačila Karleuša, još nije poznato.

Ona se, inače, oglasila i posle nastupa u Igalu, jer su je mnogi pratioci napali da se obukla nakaradno.

“Imam potrebu da se kratko obratim ovima koji su kao nešto šokirani mojim kostimom, pa čak i pominju moju decu. Seljaci, ja nisam operska pevačica niti učiteljica u vašoj opštini, ja sam performer, ovo je scenski kostim, koji je u skladu sa mojom muzikom i scenom. Ne idem ovako do supermarketa s decom! Verujem da ste bar jednom u životu čuli za Bijonse, Lejdi Gagu, Rijanu, Pink, Majli… Pogledajte njihove scenske kostime! Možda je u vašem malom mestu ovo šokantno, ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i nećete razumeti. Ali, kad je već tako, idite pratite nekog drugog… Smarate sa svojim malograđanskim primitivnim stavom koji mene niti će promeniti, niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela”, napisala je Karleuša.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila