Bubamara dolazi na plažu kamuflirana kapom i naočarima jer je nabacila nekoliko kilograma viška. Plaća svakog dana dve ležaljke 150 evra, kako bi bila daleko od paparaca.

Dara Bubamara se u Crnoj Gori krije od svih jer se ugojila nekoliko kilograma! Folk zvezda svakog dana plaća čak 150 evra ležaljke na jednoj privatnoj plaži u Budvi kako bi bila što dalje od radoznalih pogleda, ali i paparaca koji danima pokušavaju da je uslikaju u kupaćem.

Dara je preko salceta sve vreme na plaži imala prebačen peškir

Nama je ipak to pošlo za rukom, pa smo pevačicu krišom fotkali u krajnje opuštenom izdanju i imali smo šta i da vidimo. Dara se vratila svom najvećem poroku – hrani, pa više nije onoliko zgodna koliko bi volela.

Zbog toga na plaži sve vreme drži peškir prebačen preko stomaka i bokova, da bi sakrila svoje obline. Trudi se da bude što manje primetna među ostalim kupačima, pa se kamuflira kačketom i tamnim naočarima.

A da pevačica ne žali previše za idealnom figurom, videli smo i po tome što je u plažnom restoranu poručila tanjir pun paste i smazala ga u slast! Jelo je zalila čašom najskupljeg šampanjca. Za dva sata, koliko smo je držali na oku, samo jednom je ustala iz ležaljke, i to da bi napravila selfi, ali samo do struka.

Ovako izgleda na “fotošop dijeti”…

Da je Dari ipak bitno da na slikama bude tip-top, vidi se po sadržaju koji objavljuje na Instagramu. Pevačica je sa svojim pratiocima podelila fotografiju istog dana kada smo je i mi slikali, ali je na svojoj privatnoj fotki skroz zategnuta i ima barem desetak kilograma manje.

Bubamara je početkom godine držala rigoroznu dijetu i redovno vežbala. Tada je objasnila kako je uspela da smrša više od 10 kilograma.

– Pojedem neki šejk, neku voćkicu, sve jedem pomalo. I kada naručim hranu ili kada uzmem slatko, to je sve po dva-tri griza. I to je fora. Verujte mi. Zbog toga sam smršala – rekla je pevačica, koja je tada priznala da su muškarci odlepili za njenom vitkom linijom:

Izgubila kontrolu

– Dobijam poruke od prijatelja, kažu: “Jao, moj drug je lud za tobom.”

Mada se trudila da se utegne pred leto, folkerka je očigledno izgubila kontrolu i ponovo počela da uživa u hrani. Mi je podržavamo u tome da radi ono što najviše voli i savetujemo da obavezno nađe novog dečka i sa njim potroši sve suvišne kalorije.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila