Pevačica Ana Sević sa izabranikom Danijelom uživa na moru, a dok su odmarali i relaksirali se saznali su lepe vesti.

Naime, kako mediji bruje, Ana je saznala da je trudna, ali za sada o tome ne želi da govori, već je novosti podelila samo sa najbližima.

– Ana je smeštena u Kotoru. Ona i i Danijel iznajmili su najluksuzniji apartman, a društvo im pravi Lorena, od koje se ne razdvajaju. Ona je ta koja mami već neko vreme traži da joj rodi brata, a sada je Ana rešila da svojoj mezimici ispuni želju. Ana i Danijel viđeni su u Kotoru kako kupuju test za trudnoću, a kad ga je uradila i shvatila da je pozitivan, njihovoj sreći nije bilo kraja – priča izvor za Svet i dodaje:

– Ipak, oni ovu vest kriju od svih jer ne žele da izbaksuziraju. Zasad su se poverili samo najbližima, a plan je da Ana sledeće nedelje izvadi krv kako bi bili sto odsto sigurni da je zaista trudna. Najsrećniji je trenutno Danijel jer će ovo biti njegovo prvo dete. On i Ana su već pričali o svadbi, koju planiraju za sledeću godinu, a pre toga će organizovati malo intimnije venčanje, samo za porodicu i najuži krug prijatelja – zaključio je izvor.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila