Robert Šaulić je vanbračni sin Šabana Šaulića, koga je javnost mogla da vidi na sahrani kralja narodne muzike u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. On ima 47 godina, a trenutno je u navodno jako teškoj finansijskoj, ali i zdravstvenoj situaciji.

Prema rečima Šaulićevog bubnjara Saše Imetovića Bate, Robert živi u Zrenjaninu zajedno sa jednom starijom ženom koja ga je navodno odgajala, o kojoj bubnjar legendarnog pevača ne zna ništa.

Starija žena navodno je komšinica Radovanka koja je Roberta uzela sa ulice kada je imao samo 10 meseci. Radovanka je rekla da je Šaban obilazio Roberta i da je davao novac. Ona je tada navela i da ju je Šaban zvao da pita da li Robertu nešto treba.

Robert je, po pisanju medija, teško bolestan. On gotovo da nema ni prebijenog dinara, što navode komšije koje ga hvale, ali dodaju da nema para da sebi priušti adekvatne lekove i hranu, piše Kurir.

Tvrdnje da je Robert lenj komšije negiraju, i dodaju da baš zbog njegove dobrote i kvaliteta sakupljaju novac kako bi mu pomogli da ima lagodniji život.

Komšije navode i da Robert sada često čuva stare i bolesne ljude, koji mu daju novac kako bi preživeo.

– On je ljudina! Nisam čuo lošu reč o njemu. Znam da je imao jednu ljubav, pa da je raskinuo –rekao je Robertov komšija.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila