Već mesecima se karijera Severine Kojić polako raspada, a uz njeno ime se sve češće vezuju poslovni skandali i propale svirke. Prvo je prekinula saradnju sa dugogodišnjim menadžerom i prijateljem Tomicom Milosavljevićem, a onda su saradnici polako počeli da je napuštaju. Krajem marta ove godine je čak zaposlila i svog supruga Igora Kojića, ali je i ta tikva sada pukla

Naime, ako je suditi prema informacijama na zvaničnom fejsbuk nalogu Severine Kojić, njen suprug Igor Kojić više nije njen menadžer.

Na njenom fejsbuku, naime, piše da je njen generalni menadžer Alek Ključe, a buking agent Antonela Belamarić.

Od Igora Kojića na fejsbuku nema ni traga ni glasa.

Podsećamo, Igor Kojić je, kako se pričalo po gradskim kuloarima, trebalo da vodi Severininu karijeru.

Nova informacija o kojoj se pričalo je, zapravo je i da će celokupnu Severininu karijeru, uključujući menadžersku i PR poziciju voditi Igor, ali izgleda da ona nije bila zadovoljna njegovim radom, te je unajmila sasvim nove ljude.

Podsećamo, hrvatski “Jutarnji list” je pisao da su pevačicin menadžer Tomica Petrović i Severina stavili tačku na svoj odnos nakon svađe tokom koje su, kako su naveli hrvatski mediji, razmenili teške reči i optužbe.

Osim menadžera napustio ju je i basista, kao i još dvoje bliskih saradnika.

Severina, inače, već duže vreme niže neuspehe. Nakon što je nekoliko godina unazad nastupala u najvećoj diskoteci na crnogoroskom primorju, “Top Hill” u Budvi, Severina Kojić ove godine prvi put nije pevala u klubu i neće pevati.

Iako je tokom gostovanja u jednoj emisiji najavila svoj nastup u diskoteci “Top Hill” ovog leta, Severina ipak neće pevati pred publikom u Crnoj Gori, budući da joj je pomenuti klub otkazao nastup, pisao je “Alo”.

Kako se navodi, pevačica očigledno više nije na vrhuncu slave budući da prethodne dve sezone diskoteka nije bila puna kao ranije i zarade praktično nije ni bilo, te su vlasnici od početka bili u dilemi da li da je angažuju. Severina je, na sve to, i podigla cenu svog nastupa i tražila cifru od čak 20.000 evra.

Uz to, album koji je objavila ove godine nije prošao kako je očekivala.

Severina je razočarala i fanove ove godine kada je otkazala koncert u Donjoj Stubici za dan žena.

– Iako volim da vas slušam, moram priznati da sam uz razočaranje pomalo i ljuta. Kupili smo karte za koncert u Stubici koji je odložen zbog “tehničkih” razloga i pomeren za ovaj, pa se nestrpljivo veselimo ovom koncertu sa odlaganjem od mesec i po i opet se ni ovaj neće održati. Nije baš profesionalno – glasio je jedan od komentara na ovu Severininu objavu.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila