Seka Aleksić nedavno je pokrenula nagradnu igru na svom Instagramu kako bi jednoj trudnici priuštila sa uradi prenatalni test koji je inače veoma skup i malo koja trudnica je u mogućnosti da ga sebi priušti.

– Pobednica nagradne igre POKLON NIFTY TEST Svetlana

Draga Svetlana, želim ti ispravan NIFTY nalaz, pre svega da tvoja beba bude zdrava i da uživaš u trudničkim danima!- napisala je Seka Aleksić na Instagramu pa objavila zašto je baš nju odabrala.

Priča ove trudnice zaista tera suze na oči.

-Trenutno mi je 16 nedelja trudnoće, a zašto bih baš ja volela da mene izabereš napisaću u nastavku. Prošle godine sam se porodila na carski rez, međutim našem malom dečaku je ustanovljena dijafragmalna hernija, išla sam kod par doktora samo mi je jedna rekla da sumnja na to i da uradim harmony test koji nismo mogli da priuštimo. Sledeća kontrola kod druge doktorke koja mi je rekla da je sve u najboljem redu i da nema potrebe za brigom. Bili smo presrećni, sve spremljeno i samo smo čekali. To je bio naš najsrećniji dan, ali samo na par sati jer nas je i napustio. Želeli bih da to budemo baš mi i da to bude poklon za prvi rođendan za našeg brata koji nas čuva.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila