Pevačica Katarina Kaja Ostojić rešila je da obraduje fanove u Srbiji novom pesmom.

Budući da živi u Briselu sa suprugom Džuniorom Džekom, ona retko dolazi u Srbiju, što joj, kako je i sama nedavno priznala, jako teško pada.

S vremena na vreme, ona ipak dođe u Beograd kako bi snimila i, ujedno, ekranizovala pesmu. Ovoga puta Kaja se odučila na drastičan korak kada je reč o njenoj karijeri, pa je, umesto da kupi pesmu i muziku za novi singl, rešila da numeru napiše sama i da joj naziv „Plagijat“.

– Kaja odavno piše tekstove i komponuje jer je to njena velika ljubav. Ovoga puta rešila je da pokaže fanovima na čemu je radila u poslednje vreme, a veruje da će numera „Plagijat“ biti veliki hit. Kako nam je rekla, pesmu je posvetila svim ženama koje se same hrabro bore kroz život, a veruje da je takvih najviše, te je ova numera upravo pisana za njih – otkrio nam je izvor blizak pevačici.

Iako je uštedela za tekst i muziku, Kaja je odlučila da snimi visokobudžetni spot, za koji se nije nadala da će koštati više od 5.000 evra, međutim…

– Bilo je previše neplaniranih situacija tokom snimanja. Oprema kojom je spot snimam zamenjena je u poslednjem trenutku kako bi finalni proizvod izgledao bolje nego što je planirano, pa je i to dodatno koštalo. Morala je da plati iznajmljivanje skupocenog automobila koji se pojavljuje u spotu, kupila je više garderobe nego što je planirala jer je želela da ima što više različitih odevnih kombinacija – kaže izvor i dodaje:

– Kada je na kraju podvukla crtu, shvatila je da je potrošila 10.000 evra.

Saradnicima se požalila da je bankrotirala zbog ovog spota, ali, kako je rekla, zadovoljna je rezultatima i jedva čeka da spot i pesma ugledaju svetlost dana – otkrio je izvor „Alo!“.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila