Ipak, Seve nema problem da troši novac na njega, pa ga je tako častila letovanjem koje košta neverovatnih 10.000 evra, otkriva Kurir.

Naime, golupčići su pre pet dana otputovali u tursko letovalište Bodrum i odseli su u jednom od najskupljih hotela,

Cena noćenja u ovom apartmanu košta 965 evra! Međutim, to možda i nije prevelika suma novca za pevačicu, jer ona za jedan nastup, kojih doduše u poslednje vreme nema toliko kao ranije, može da zaradi za celo letovanje. S druge strane, Igor može samo da sanja o ovakvoj plati. Zato je, prema rečima sagovornika, Severina bila ta koja je iskeširala novac za odmor u Turskoj.

– Nije nikakva tajna da Igor zarađuje tako što radi kao Severinin menadžer, a to nije mnogo novca. On čak nije ni njen glavni menadžer, već pomaže u ugovaranju nastupa, uglavnom u Hrvatskoj i regionu, gde ima kontakte. Za prave, velike koncerte, Severina angažuje agenciju koja se time bavi, jer njen suprug ne može sam da preuzme obavezu oko toga. Ne verujem da on na mesečnom nivou zaradi više od hiljadu ili dve evra, u najboljem slučaju. Zato i smatram da ovo letovanje nije on platio, nego Severina, odakle njemu toliki novac – kaže izvor blizak Kojićima za Kurir.

Zahvaljujući  pevačici, njena porodica ima priliku da uživa u pravom luksuzu.

– Retko odlaze na plažu, vreme preko dana uglavnom provode na bazenu koji se nalazi u sklopu hotela. Tamo imaju i ogroman spa-centar, gde Severina češće odlazi, a tu je i veliki bazen za decu, gde njen sin može da se kupa s drugom decom – dodao je naš sagovornik.

Severina je na društvenim mrežamaobjavila  samo dve fotografije s letovanja, iako je već pet dana u Bodrumu. Razlog za to je što joj Instagram stalno skida slike s maloletnim sinom, na osnovu prijava drugih korisnika.

– Mi imamo soli u glavi… Nego, jeste primetili da mi neki zli čarobnjak iz Oza skida s Instagrama prekrasne fotografije s mojim sinom? Srećom, osmehe nam ne može skinuti. Čime li se sve bave te biznismen starlete? Kako to, kako to – zapitala se Severina.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila