Pre manje od deset sati svetlost dana ugledala je duetska pesma „Problem” koju izvode Aca Lukas i Maya Berović koja za ovo kratko vreme već ima već preko milion i po pregleda. Mnogi tvrde da je spot, kao i numera pravo umetničko delo, a veliki broj predstavnika medija okupilo se na konferenciji za štampu koja je bila organizovana kao da je održana u Holivudu. Na press konferenciji koja je bila održana pre same promocije novinare je zanimalo sve, prvenstveno kako su odabrali pesmu:

– Moj producent i menadžer Mersed Hadžić me je pozvao i rekao da ima pesmu savršenu za suet. Odmah sam otišao da je čujem i shvatio o čemu se radi , da je ozbiljan hit. Maya se odlično uklopila i dogovor je pao vrlo brzo. Moj menadžer Mirso (tako ga mi zovemo) ima odličan instinkt za pesme, pa on je koautor i Lazićevog hita Majko – ispričao je Lukas.

I dok su se nizali brojna pitanja vezana za ovu saradnju, koja je mnoge iznenadila, Maja i Aca su u duhovitom maniru odgovarali na pitanja koja su se ticala saradnje, ali i prijateljstva. Na pitanje koliko im je bilo teško da dočaraju ljubavne scene, rekli su:

– Kada imate sjajnog partnera pored sebe, sve je lako dočarati. Nema tu mnogo muke onda. Sve je brzo snimljeno i realizovano, a verujte snimali smo na plus pedeset – izjavila je Maja pristunim novinarima, dok je Lukas otkrio brojne druge detalje:

– Mislim da nikada ne bi došlo do ove saradanje da nismo imali dobru pesmu zbog koje mi ceo dan zvoni telefon. Stižu pohvale sa svih strana, ljudi su oduševljeni. Drago mi je da nisam izašao iz svog dobro poznatog pravca, već smo zajedno pronašli idelanu sredu. Veliku zahvalnost dugujem gospodinu Mersedu Hadžiću koji je bio glavni inicijator da napravimo jedan ovakav hit – izjavio je Lukas, a na pitanje novinara kako je zadovoljan saradnjom sa Mersadom, Aca Lukas je odgovorio:

– Šta da vam kažem, ja sam sa 50 godina shvatio kako treba da funkcioniše zvezda. Evo, vidite danas  moju promociju. Mene su samo obavestili u koliko sati da dođem. Da sam radio sa drugim ljudima s kojima sam do sada sarađivao, ja bih mislio da li imaju da popiju viski, da li ima vode, da li je sve sređeno, da li će biti sve na vreme. A ovako, kao što vidite, ja samo dođem i sve je pod konac. Promocija je na svetskom nivou. Eto, i u petak imam nastup, u četvrtak će me samo pozvati da mi kažu gde. Više nemam nikakvih sekiracija kada imam takvog čoveka iza sebe – rekao je Lukas, a onda je odgovorio zbog čega se Mersad ne pojavljuje u javnosti:

– To je ozbiljan čovek koji radi, a ne slika se. Da vam objasnim, moj posao je da se slikam, a on radi svoj posao. Organizuje bukvalno sve u našoj firmi. On je moj producent, a pravi producenti i producenti svetskih zvezda se ne slikaju. Njihove zvezde su u prvom planu. Njega ne zanima popularnost, već isključivo dobar posao i zato i radimo svetski. Inače, moram da dodam i ovo, Mirso kako ga mi zovemo, odličan je saradnik. Svima bih preporučio da rade s njim jer naša firma okuplja dosta mojih kolega. Mi smo prava i dobitna kombinacija. Ono što je sigurno, to je da smo jedini koji rade ovako profesionalno u ovom delu Evrope – rekao je Lukas i dodao:
– Želeo bih i da iskoristim priliku da čestitam Darku Laziću na povratku. Njegova pesma Majko je bukvalno oborila sve rekorde, i kao što vidite, odlično se sluša. Želeo bih da pozdravim i druge prijatelje koji su došli na promociju: Anastasiju, Gazda Paju, Milija, Mileta Kitića, Vuka Moba, Katarinu Didanović, Milicu Pavlović, tu su i moja dva sina Andrej i Lazar, i mnoge druge kolege. Ovde su samo naši prijatelji.

Nakon konferencije, i Maya i Aca su brojnim medijima izjave davali u studiju koji je replika onih iz Holivuda, a nakon toga je usledio koktel gde su se brojne ličnosti iz domaćeg džet-seta zabavile. Među brojnim zvanicama našli su se: Mile KitićAnastasija RažnatovićMilica PavlovićDarko LazićKatarina DidanovićVuk Mob, Korona i RimskiBoban Rajović, Baka PraseMili, Lukasovi sinovi Andrej i Lazar, zadrugari Aleksa i Pavle i mnogi drugi koji su do kasno uživali u dobroj zabavi.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila