Pevačica Ana Kokić aktivna je na društvenim mrežama, a ona u razgovoru za VIP otkriva da li je imala neprijatna iskustva i kako se nosi sa mnogobrojnim fanovima.

Ana Kokić

Aktivno koristiš društvene mreže. Jesi li imala neprijatna iskustva?

– Živimo u takvom vremenu kada retko šta možemo da uradimo bez društvenih mreža. Za mene one predstavljaju pozitivnu konekciju sa ljudima i mogućnost da svoje pesme, nastupe i mali deo privatnosti podelim sa onima koji su uz mene godinama. Trudim se da društvenim mrežama ne robujem i da isključivo budu nešto što za mene nije napor i obaveza. Što se tiče neprijatnih iskustava, nisam imala nikakvo značajno, ali ruku na srce, ne dajem ni povoda za tako nešto.

Imaš interakciju sa svojim pratiocima i često okačiš snimke na kojima pevaju tvoje pesme. Da li je naporno ispoštovati svakog ponaosob?

– Zanimljivo mi je kada se snimaju dok pevaju moje pesme. Često to i okačim jer vidim koliko njima znači kada to uradim. Bar na neki način im pokažem da cenim to što slušaju moje pesme i prate moj rad. Svaki put mi se jave i zahvaljuju kao da je u pitanju nešto veliko. Lepo je imati interakciju sa publikom i sve to što društvene mreže pozitivno donesu ne treba izbegavati.

Čini se da si u poslednje vreme malo promenila stil. Zbog čega?
– Naišao mi je period kada stvarno ne mogu da nosim haljine i kada mi smetaju onda kada želim da budem opuštenija. Nosi mi se nešto u čemu ću se osećati dobro. Sreća je što mogu da nosim i nešto što je nesvakidašnje, a da to lepo izgleda.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila