Ivan Milinković napušta grupu “Legende”, posle 30 godina koliko je bio pevač ovog sastava.

– Tačno je, vreme je da se pokažem kao solista, da raskoš muzičkih potencijala darujem ljubiteljima muzike i onima koji vole moj način interpretacije. Solo karijeru dugujem publici, najbližima i sebi. Sve ono što nisam mogao kao član grupe, želim u novom ruhu, da ‘uselim’ u srca publike – istakao je Ivan u saopštenju.

Ivan je kao solo izvođač objavio dve numere, i to u izdanju Granda, a zovu se “Ibar usto protiv brega” i “Svenuće dunja na ormaru”.

– Želja mi je da u solo karijeri ostvarim sve ono što nisam mogao kao član grupe, prezentujući publici različite muzičke stilove, bojeći muziku nekim drugim notama, a publika će dati posljednju riječ o tome – poručio je Ivan.

Inače, Ivan će kao pevač “Legendi” pevati još ovo leto, pošto imaju brojne zakazane nastupe i koncerte, ali od jeseni na njegovo mesto dolazi neki drugi pevač.

Podsetimo, “Legende” su osnovane 1988. godine, a Ivan Milinković je njen član postao 1989. godine. Pre toga Ivan je devet godina bio u Beogradskoj operi, a Milinković je rođen u Loznici, 15. jul 1962. godine.

Poslušajte Ivanove solo pesme:


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila