Brat Ane Ivanović i kćerka Dragana Džajića će u subotu izgovoriti sudbonosno “da” u Hramu svetog Save, nakon čega će uslijediti svadbeno veselje, a mladenci su izrazili želju da im nekoliko pjesama otpjeva Saša Matić.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović žele da svadba bude kulturna, lijepa i vesela, zbog čega su za organizaciju angažovali čitav tim profesionalaca koji će se pobrinuti da svi detalji budu baš po njihovoj želji. Njihova želja je bila da im na svadbi nekoliko pjesama otpjeva Saša Matić, a on je pristao.

– I Dragana i Miloš obožavaju Matića i čim su zakazali vjenčanje, znali su da će njega angažovati da otpjeva jedan blok pjesama. Matić je prihvatio da se pojavi na svadbi ovog para, a potrudiće se da im uljepša svadbeno veselje. Pored Matića, tu će biti i radni bend koji će uveseljavati goste. Kako se približava vjenčanje, Dragana i Miloš su sve uzbuđeniji i raduju se, pogotovo što će na slavlju biti njihove porodice i bliski prijatelji s kojima će nazdraviti za ljubav – kaže dobro obaviješteni izvor, i dodaje:

– Par će se na vječnu ljubav pred Bogom zakleti u subotu u Hramu svetog Save, a potom će biti upriličeno svadbeno veselje u jednom beogradskom hotelu, gdje će biti održano i građansko vjenčanje. Željeli su da se sveti čin obavi u njihovom omiljenom hramu koji redovno posjećuju. Oni nisu imali namjeru da žure s brakom, ali oboje smatraju da se dovoljno dobro poznaju i da je ova godina pun pogodak da započnu zajednički život, a kasnije i proširenje porodice. Vole se, poštuju i spremni su da učine veliki životni korak.

Kako se pisalo, Dragana je odabrala vjenčanicu, a za Miloša će se udati u haljini sa potpisom najpoznatije svjetske kreatorke vjenčanica Vere Vang, čije kreacije koštaju između 7.000 i 23.000 dolara.

– Nisam se u nju zaljubila na prvi pogled, ali kad sam je obukla, znala sam da je ona prava – rekla je buduća gospođa Ivanović nedavno za magazin “Glorija” za ovaj list i dodala da će nakon zvaničnog čina obući haljinu koju će sama kreirati.
Kako su pisali srpski mediji, porodice Džajić i Ivanović su bile presrećne kada su čule da će se par vjenčati.

– Branka i Dragan su zaplakali od radosti. Raduju se Draganinoj sreći i tu su da je podrže u svemu. S druge strane, Miloševi roditelji takođe su presrećni, pogotovo jer poznaju Džajinu kćerku i veoma im se dopada. Ana i njen suprug Bastijan Švajnštajger će sa sinom doputovati u Beograd nekoliko dana pred svadbu, a poznato je da su teniserka i njen brat veoma bliski. Oni neće praviti veliko veselje, već će prisustvovati samo članovi najuže familije i najbolji prijatelji, ali svakako će se mladenci potruditi da sve izgleda glamurozno – završava izvor.

Miloš je Draganu vjerio u jesen prošle godine.

– Miloš je kupio prelijepi dijamantski prsten sa kojim je zaprosio lijepu Džajinu kći. Vjeridba je obavljena u intimnoj atmosferi – pisali su tada beogradski mediji.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila