– To je bilo negde oko petnaest do dva, i dok sam se ja snašla i ustala, oni su to zapalili i nestali – kaže Maja
Maja Marijana
Nekoliko sati ranije pojavila se informacija da je danas, u utorak 14. maja, zapaljen automobil pevačice Marijane Radovanović, poznatije kao Maja Marijana (46).

Međutim, istina je da se to dogodilo 22. aprila, a pevačica kaže da nije smela ništa da priča, kako ne bi narušila istragu koja je u toku.

– Ovo se desilo 22. aprila, ali zbog praznika i Uskrsa, a prvenstveno zbog policijske istrage, nismo hteli ništa da govorimo za javnost. Moj muž je prvo primetio na sigurnosnim kamerama, ja sam spavala. Probudio me je, to je bilo negde oko petnaest do dva, i dok sam se ja snašla i ustala, oni su to zapalili i nestali – kaže Maja.

Maja Marijana

– Odmah sam zvala vatrogasce i policiju. Na vreme su sanirali požar. Nadam se da će policija uhvatiti počinioce i pre svega nalogodavce. Veoma sam uplašena. Moja ćerka je plakala celu noć i vrišala – poručila je Maja Marijana za kurir.

– Policiji smo otkrili sve u vezi sa sumnjama, ali o tome i dalje ne možemo javno da govorimo detaljnije kako ne bismo remetili istragu. Verujem da smo na pravom tragu i da će počinioci odgovarati za ono što su nam učinili. Znam da se mi sigurno nismo nikome zamerili i da nikome ništa ne dugujemo – objasnila je Maja.

– To je naš zajednički auto koji je u principu više vozio moj muž Mladen. Taj auto nam je služio za odlaske na nastupe, za putovanja duža, tako da u najkraćem roku moramo da se pozabavimo rešenjem problema i da odmah kupimo novi auto – ispričala je pevačica.

Maja Marijana

Maja je rekla da sumnja na osobe koje su ovo učinile


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila