Dara Bubamara objavila je na društvenim mrežama provokativnu sliku u tanga-bodiju na kojoj je njena guza došla do izražaja, a ono što je mnogima zapalo za oko je komentar njenog desetogodišnjeg sina Koste na ovu sliku.

“Mama, najjača si!”, napisao je Kosta, a Dara mu je poručila da ga voli najviše.

Međutim, usledili su surovi komentari – da dete od 10 godina ne treba da ima telefon, a tek ne treba da ima Instagram i da komentariše mamine provokativne slike.

Povodom cele situacije pozvali smo pevačicu koja je na sve navedeno imala oštar komentar.

“Šta je tu čudno što je moj sin to lajkovao?! Ti koji to komentarišu su toliko primitivni! To komentarišu zlobnici koji nemaju ništa loše da kažu za mene, niti da dobro ne pevam, niti da ne izgledam dobro, pa su se onda uhvatili za to što mi je sin lajkovao”, počela je Dara za Telegraf.rs i dodala:

“On je pametan dečko, ide u privatnu školu, govori tri jezika, zna da se njegova majka bavi šou-biznisom i to je normalno. On je na taj njegov komentar dobio više od sto lajkova. Ta slika je kao da sam u kupaćem kostimu. Pa, video je na plaži žene u kupaćem, ne razumem šta je tu čudno?!”

“Ja ne radim na kasi, već se bavim šou-biznisom, a i te žene što rade na kasi i one se skinu u kupaći kostim na plaži. Pa i Kim Kardašijan se slika tako, sve svetske zvezde… Nije mi jasno šta je tu čudno. To su zlobnici koji nemaju šta drugo da kažu, pa onda to komentarišu”, rekla je pevačica.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila