Ove nedelje je i te kako aktuelna tema “Evrovizije” budući da će ovogodišnji predstavnik Srbije biti odabran na “Beoviziji”, muzičkom takmičenju koje će trajati tri dana. Međutim, Nataša Bekvalac ističe da joj se ovakav koncept odabira uopšte ne dopada.

– Ne bih da ulazim u organizaciju i ko osmišljava to sve, ali mislim da je glavna greška generalno to što se šalje neko ko nema iskustva na velikim binama, ne vlada sobom i svojim vokalom –istakla je Nataša za IDJTV.

– Treba mnogo vode da proteče da bi ti predstavljao našu zemlju. Kada su nas predstavljale zvezdetine onda smo imali uspeha, a kada se nastavilo u ovakvom drugom maniru tako smo i završavali – iznela je mišljenje Bekvalčeva, a potom zaključila priču rečima:

– Nemam ambiciju da predstavljam Srbiju dok god su takve stvari. Pre svega, ja sam jako ostvarena kao umetnik i strašno ne trpim autoritete, odnosno da mi je nešto nametnuto. Tu mislim na način na koji treba sebe da prezentujem. Posle 18 godina karijere teško je da bih mogla da se ukalupim u tako nešto, a “Evrovizija”, odnosno ovo što odlazi iz naše zemlje, to zahteva.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila