Maja Đorđević, koja inače živi i radi u Dizeldorfu – Nemačka, iz muzičke je porodice. Tata joj je priznati pijanista Jovan Đorđević, brat klavijaturista Dejan Frieb sa kojima često nastupa u Nemačkoj, Srbiji i mnogim velikim evropskim gradovima.

Stekla je veliku popularnost stigavši u samo finale Zvezda Granda 2017. godine.

Ova prelepa devojka, raskošnog glasa i velike muzikalnosti, jer može sve da peva, ponos je Grand Produkcije.

Za naš portal razgovor su nam omogućili zajednički prijatelji čuveni muzičari iz Čhicaga Aleksandar Đorđević i Bane Đorđević kod kojih je u gostima.

Recite nam Majo nešto više o sebi, kada ste počeli da pevate!?

Čini mi se da pevam čitavog života! Uz mog tatu koji svira pijano, to je nekako išlo sasvim lako. U kući se uvek sviralo i pevalo.Tačnije, profesionalno sam počela da se bavim pevanjem pre sedam godina.Tada me je zanimala više zabavna muzika kako naša, tako i internacionalna. Vremenom sam zavolela folk i narodne pesme.

Šta je povod Vašeg dolaska u  Čikago?

U Čikago sam došla i privatno i poslovno. Privatno, da obiđem naše  prijatelje Baneta i Aleksandra Đorđević, a poslovno da završim novu pesmu “Ponor Pakla” i za nju spot.

Kog stila je pesma, ko je kompozitor i gde snimate?

Radi se o jednoj veoma emotivnoj baladi, pevački zahtevnoj.Muziku i tekst je uradio moj tata Jovan Đorđević,  a aranžman sjajan i jako aktuelan muzičar iz Čikaga Aleksandar Đorđević. Zahvaljujući njegovim konekcijama,  pesmu snimam u popularnom studiju ’’Treehouse Records’’, što me čini posebno srećnom.

Da li ste već odredili lokacije za spot i ko će Vas snimati. 

Svakako će to biti Čikago. Oduševljena sam njegovom lepotom. Tačne lokacije nismo odredili, jer čekam susret sa snimateljom Murisom Hubjerom. Zajedno će mo izabrati gde ćemo snimati.

Kada će pesma biti plasirana i ko će biti izdavač?

Grand Produkcija će izdati pesmu, očekujem da će sve biti gotovo početkom proleća!

Ostaje nam samo da poželimo Maji mnogo uspeha sa novom pesmom i da je što skorije vidimo ponovo u Čikagu!

Slavica MOMAKOVIĆ

Evo i poklon video klipa Maje i pesma “U dobru i zlu”:

FOTO GALERIJA:


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila