Deka godinava započna so ubavi vesti potvrduva bračniot status na ubavata tatina ќerka Anastasija Petreska koja go izgovori sudbonosnoto DA na svojot verenik Vladimir Popovski i so toa i oficijalno stana G-dja Petreska Popovska.

Za onie koi ne znaat Anastasija e ќerka  od prviot brak na našata golema muzička zvezda Naum Petreski i voedno edna od najubavite i najperspektivni mladi pejački kaj nas.

Taa so svoeto momce Vladimir koj isto taka e poznat vo muzičkiot svet kako pejač na grupata Bioritam imaa status na verenici cela predhodna godina, a neodamna ja objavija i najradosnata vest za blagoslovenata sostojba na Anastasija i so toa go najavija skorešniot čin sto se slučil včera vo Skopje.

Interesno e što na samata registracija prisustvuvale samo nekolku svedoci od čii objaveni  fotografii podocna po društvenite mreži se dozna za oficijalniot status na Anastasija.

Bidejќi ubavata i uspešna dvojka naskoro ja očekuva i svojata prinova jasno e deka svadbata ke bide upriličena vo ovie zimski meseci odnosno deka venčavkata spored našata tradicija ќe se sluči pred na svet da dojde novorodenčeto, a kako što doznavame mladencite ne bile raspoloženi za golemi glamurozni svadbeni ceremonii tuku poveќe sakale toa da bide mala semejna proslava na koja ќe prisustvuvaat samo odbran krug na bliski rodnini i prijateli.

Svet – Australija se pridružuva kon čestitkite za bračniot status i voedno upatuva čestitki i do Naum Petreski koj naskoro go očekuva i statusot na dedo pa neka e Airlija.

Biljana Biba Krnceska


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila