Vera Matović može se pohvaliti da traje skoro pola veka, a da nema gotovo nijedan skandal iza sebe.

Vera Matović

Vera Matović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

S većinom kolega je u korektnim odnosima, izuzev sa porodicom Rokvić. U intervjuu Vera se prisetila 2014. godine, kad su je mnogi napali zbog toga što je postavila svoje postere na pakovanja od dve i po tone vode za ljude koji su pretrpeli poplave.

Nikola Rokvić je tada izjavio da je taj potez Matovićeve “dno dna”, dok je njegov brat Marko dodao komentar “možeš sa sela na Dedinje, ali selo iz tebe ne može”, što je nju jako zabolelo.

Čega ćete se odreći u novoj godini? Sigurno imate neki porok.

Nikad ih nisam imala, niti ću. Ne pušim, ne pijem, ne govorim ružne reči i ne svađam se. Niti flertujem, niti se drogiram. Onda kažu: “Verka, pa zašto živiš”, a ja kažem: “Pa jedna budala nek bude i ovakva!”

Mlađe kolege su vas ranije prozivale?

Da, ljudi koji su neadekvatni da tako nešto kažu i nisu imali razloga.

Vera Matović

Jeste li plakali zbog Nikole Rokvića kad vas je prozvao?

Jesam, nažalost. Mnogo su bili ružni njegovi i Markovi komentari. Izvinjavaju se oni, ali kad pustiš džak perja u vetar, to više ne možeš da pokupiš. Dobili su veliki minus, a ja plus jer sam pomagala našem narodu kad je bila poplava. Davala sam i šakom i kapom, pa im je verovatno zasmetalo što sam toliko pružila tom narodu, a oni nisu. Ili su hteli preko mene da dobiju nešto, ali su više izgubili.

Je l’ im se javite sada?

Pa, pruže mi ruke i ja se samo nasmejem i pružim ruku jer sam lepo vaspitana. Ne pljujem, ali ne zaboravljam. Ipak oni osećaju da treba da me pozdrave, čak i Marinko prilazi. Krivo mu je, vidim da jeste. U to vreme s njim ništa nisam komentarisala, naši pogledi su rekli sve.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila