Branka Lazić, majka pevača koji je nakon nesreće jedva ostao živ, sada bdi nad njim u banji gde je prebačen iz bolnice. Ona, uz sinovljevu devojku Marinu, spava u apartmanu gde će Darko Lazićprovesti narednih nekoliko meseci oporavka, a za Blic kaže da je njenog sina ova nesreća promenila iz korena.

“Obećao mi je da će stati na tome i ja mu verujem da više neće biti alkohola. Žao mu je zbog svega što se dogodilo, shvatio je ovo kao drugu šansu za život koju je prigrlio i sigurna sam da neće ići putem kojim je do sada išao. Obećao mi je da će se smiriti, da više neće voziti brzo i da će voditi računa o piću. Mnoge njegove postupke sam razumela jer je mlad, ali sada mora da se uzme u pamet. Dobiće drugo dete i život je pred njim, da uživa sa naslednicima i da ih vaspitava”, kaže Branka, a piše Blic.

Dobro raspoloženje u porodici Lazić je i zbog toga što je Darko danas prvi put posle nesreće pokušao sam da hoda.

“On svaki dan staje pomalo na nogu koja je operisana, ali nikada samostalno. Danas je prvi put stao na štake. Danas su počele i elektrostimulacije operisane noge, što očekujemo da dodatno ubrza njegov oporavak. On i dalje oseća bolove i zbog toga dobija lekove, ali to nisu bolovi zbog operacije i preloma, već zato što su mu mišići atrofirali. Nervozan je zbog toga jer su mali pomaci u ozdravljenju kada dođe do tog stanja, ali mora da bude strpljiv. U banji ima svu potrebnu negu, majka i devojka su sve vreme uz njega i to utiče pozitivno na njegovo psihičko stanje”, kaže izvor upućen u Darkovo lečenje i dodaje:

“Lekari ne daju nikakve prognoze kada su u pitanju njegova očekivanja o tome kada će prohodati i napustiti banju, ali se porodica nada da će Novu godinu dočekati svi zajedno u Brestaču.”

Darko ima svu potrebnu negu u banji, gde o njemu brine čitav tim lekara. Njegov apartman poseduje dnevnu sobu, francuski ležaj, kuhinju i kupatilo.

“Ide terapeut svakodnevno kod njega zbog vežbi. Još je slab. Elektroterapije će isto imati u sobi, osoblje nosi aparate tamo kako ga ne bi pomerali stalno dok ne ojača. Uz njega je i doktor koji je na svetskom glasu kada je oporavak takvih pacijenata u pitanju i sve vreme ga prati”, kaže izvor upućen u lečenje Darka.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila