Tokom gostovanja u emisiji “Zezde Granda Specijalu” Viki Miljković potvrdila je spekulacije da bi Ceca Ražnatović mogla da joj pomaže u pripremi kandidata kojima će ona biti mentor. Članica žirija u “Zvezdama Granda” rekla je kako će sa suprugom Tašketom raditi sa takmičarima u muzičkom studiju folk dive.

“Prezadovoljna sam svojim kandidatima i imam velike planove i što je najvažnije znam šta ću da radim sa svakim od njih. Ceca je Tašketu dala svoj muzički studio i on je to adaptirao i renovirao i mislim da će to biti jedan od najboljih studija u gradu u kome ćemo raditi”, objasnila je Viki. Na pitanje Saše Popovića da li će i Ceca doći u studio kad Viki bude radila sa kandidatima, članica žirija je rekla: “Vidi, mi svaki dan pijemo kafu u studiju, ali ne moram sad sve da otkrijem”.

Među članovima žirija se već “šuška” kako se Viki najbolje sprema za ulogu mentora i da je anagažovala veliki tim saradnika koji će joj pomagati sa kandidatima, a među njima će očigledno biti i jedna od najvećih zvezda Ceca.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila