Mitar Mirić, pevač koji iza sebe ima more hitova, izgleda da se pretplatio da za novogodišnje praznike boravi na petom kontinentu. Tako će biti i ove godine.

Čovek koji nas četiri decenije uveseljeva hitovima kao što su: Ne može nam niko ništa, Ne diraj onog čoveka za stolom, Najjači smo najjači, Umreću bez tebe nevero moja, Ne diraj onog čoveka za stolom, Ciganče, Ne svani zoro, Nisam ja osvetnik, Kad bi jastuk umeo da priča… i mnogi drugi, stiže krajem decembra u Australiju gde su, za sada, planirana četiri nastupa. Prvo će u najluđoj noći, u Srpskom sportskom centru u Melburnu, Mitar, sa svojim gostima, lokalnim umetnicima Snežanom i Goranom Hubana uveseljavati goste na dočeku Nove 2019. Sve njih, kao i na ostalim nastupima po Australiji, pratiće velemajstor na harmonici Siniša Džavić.

Mitar u Melburnu ostaje nedelju dana jer će, na Badnje veče, 6. januara, pevati u klubu Vojvodina u naselju Ardeer. Posle toga slede, Pert, 12. januara i nastup u klubu Yugal u naselju Leederville i, potom, velika zabava na dočeku Srpske nove godine u najvećem srpskom cenbtru u Australiji – Bonnyrigg Sports Club.

Ako još niste odlučili gde ćete u tom periodu, eto vam prilike da se provedete uz zvezdu naše estrade i svakako vrhunske muzičare iz Australije. Nema sumnje da će Mitar, koga naročito obožavaju žene, i ovoga puta, sa svojim gostima, napraviti dar-mar.

RADE BERAK 

FOTO GALERIJA:

Uz priložene fotografije sa jednog od poslednjih Mitrovih gostovanja u Australiji, polsušajte na ocom linku jednu od njegovih čuvenih pesama, „Ne može nam niko ništa“: https://www.youtube.com/watch?v=f46LkPDypSY

 


1 KOMENTAR

  1. However playing it needs an alert mind and earlier knowledge of a great number of facets of it, which a first timer may indeed ignore.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila