Estradna umetnica Maja Mijatović već više od dve decenije živi u Sidneju. Sa suprugom Slavkom Pandurevićem poznatim muzičarem, ima dva sina i unučiće.

Mada nastupima nije rekla zbogom, Maja ipak bira gde će i kada pevati. Radije uživa u ulozi bake ali, neretko, sa svojim saputnikom krstari po Australiji jer je Slavko pasionirani ribolovac.

Maja Mijatović je u Australiju stigla početkom 90-tih prošlog veka i nakon kratkog povratka u rodni Šabac, odlučila je da sidro zauvek izbaci u sidnejskoj luci, po mnogima, najlepšoj na svetu.

Na početku karijere, a iza sebe ima nekoliko albuma, Mijatovićka je svojom lepotom i seksi izgledom slamala srca muškaraca i bila deo vojničkih i studentskih snova.

Posle skoro tri decenije skoro da se nije promenila. I dalje je atraktivna i lepa žena, ali je, kako sama voli da kaže, mudrija i racionalnija. Ono što joj niko ne može oduzeti, to je da zna da živi.

Na priloženim fotkama je Maja početkom 90-tih kada je bila kraljica sidnejskih i melburnških kafana i danas, 2018. opuštena i srećna.

Nekim ljudima vreme prosto ne može ništa.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila