Ana Sević odložiće svadbu sa momkom Danijelom Nedeljkovićem, a sve zbog teškog zdravstvenog stanja njenog bivšeg supruga Darka Lazića, u kome se našao nakon teške saobraćajne nezgode.

Sevićka je odlučila da prekine sve pripreme za venčanje dok se Darkovo stanje ne stabilizuje.

“Ana je prije dve nedjelje obavestila Darka o njenim i Danijelovim planovima za venčanje. Iako su već godinu dana razvedeni, Darko se nadao da će se nešto promeniti i da će oni na kraju biti ponovo zajedno. Ovo saznanje srušilo mu je sve lađe posle razgovora sa Anom se bukvalno nije treznio, a onda je doživeo nesreću, poslije koje je Ana pala u očaj”, govori dobro obavešteni izvor i dodaje:

“Ona bukvalno nije prestajala da plače kada je saznala za nesreću. Mnogo teško je podnela to što joj je bivši suprug na aparatima, a pred očima joj je stalno bio Darko kako leži u šok-sobi. Ona jednostavno nije u stanju da misli ni o čemu, samo o tome kako će se on oporaviti, pa je zato rekla Danijelu da je bolje da stopiraju planove za venčanje. Danijela nije iznenadila ova Anina izjava, budući da je bio spreman na tako nešto. On joj je sve vreme podrška i ima razumevanja za situaciju u kojoj su se našli”, završava izvor.

(Pink.rs)


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila