Jelena i Duško se nisu videli mesec i po, otkad je fudbaler bio u Beogradu zbog svadbe svog prijatelja i kolege Milana Lole Smiljanića. Sve se promenilo kad je pevačica pre nekoliko dana spakovala kofere i sa ćerkama Atinom i Nikom otišla u Kinu, gde njen muž igra za Gvangžu. Iako su bili na korak od razvoda, JK I Duško su mirno porazgovarali i rešili da braku daju drugu šansu!

Prema njegovim rečima, JK i Duško su odlučili da više ne pominju skandale zbog kojih su se umalo rastali! Oni su zbog svojih naslednica odlučili da zakopaju ratne sekire.
– Duško je rešio da svoju porodicu obraduje automobilom ,,tesla x”, čija najskuplja verzija košta 140.000 evra. Svi zajedno posetili su salon automobila u Gvangžuu, a za oko im je od mah zapao električni auto. Atina i Nika su se oduševile autom sa vratima koja se podižu uvis, što se u svetu automobilizma popularno naziva ,,galebova krila”, a Jelena je izabrala da taj automobil bude u beloj boji priča, izvor za “Informer”.

Karleuša je snimila reakciju mlađe ćerke Nike, koja se raspametila novim kolima, i to je objavila na društvenim mrežama.
– Nika, da li ti se svida ovaj automobil? Da li bi volela da ti tata kupi jedan ovakav? – pitala je JK ćerku koja jei iz tona odaovorila: Svida mi se, volela bih! I Dušku se svideo ovaj model jer je bezbedan i poseduje autopilot. On je prijatelju oduševljeno pričao o karakteristikama novog auta, koji je poklonio supruzi. Hvalio se prijatelju

Luksuzni odmor
Duško Tošić je svoju suprugu Jelenu, decu Atinu i Niku, sestru Katarinu i sestričinu Anju častio luksuznim odmorom u jednom od najskupljih hotela u Kini ,,Galaksi Makao”.

– Noć u kraljevskom apartmanu ovog kompleksa košta 1.500 evra. Devojčice su uživale u brojnim bazenima i toboganima, a Karleuša i Tošić su posećivali šopingmolove, spa centre,  kockarnice…ispričao je izvor.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila