Ljubica Stankov otkrila je da voli orgije, kao i da redovno posećuje svingerske klubove. Učesnica “Parova” priznala je da joj je omiljeni klub te vrste na Novom Beogradu, koji drži prvi muž Dare Bubamare, Lazar Dugalić Laki, i da se druži s njim.

Otkako je ušla u rijaliti, Ljubica je šokirala gledaoce životnom pričom. U jednom trenutku ona je pomenula da je prvo sving iskustvo imala u Mađarskoj sa 18 godina.

“Istina je da posećujem svingerske klubove. Prvi put sam bila na orgijama kada sam u Budimpešti slavila punoletstvo. Sada često posećujem jedan na Novom Beogradu koji drži bivši muž jedne naše poznate pevačice. Ona je bila u svađi sa Jelenom Karleušom”, počela je Ljubica, a potom otkrila detalje:

“To je bivši muž Dare Bubamare, Laki. On i ja se družimo, baš smo super i kada dođem tamo, blejim s njim”, priznala je Stankovljeva, a cimeri su je napali da je orgijala i s njim.

“Mi smo drugovi. Tamo možete da radite šta hoćete, super je klub. Kada uđete, dobijate ključ od ormarića gde ostavite svoje stvari i idete skroz goli. Telefon vam uzmu na ulazu, zabranjeno je fotografisanje. U jednom delu kluba imate i hranu, piće, tu se služite. Ulaz se plaća, ali ja ga ne plaćam jer smo Laki i ja drugovi”, rekla je ona.

Lazar Dugalić i Dara Bubamara bili su u braku pet godina, od 2003. do 2008, a posle razvoda Laki se hvalio na svom Fejsbuku da se pevačica navodno raspitivala za njega. Neretko ju je na društvenim mrežama prozivao uz uvrede, a ona uglavnom nije odgovarala.

Laki je svojevremeno bio šest meseci u zatvoru u Nemačkoj zbog sumnje da se bavio mutnim poslovima u vezi s automobilima, a tokom tog perioda pevačica ga je redovno posećivala. Kako je ona tada pričala za medije, kod Lazara je odlazila svakog vikenda i za njega je tvrdila da nije kriv i da mu je sve namešteno.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila