Pop zvezda Ana Kokić otkriva sve o porodičnim odnosima i razdvojenosti

Ana Kokić

S vremena na vreme, Ana sa ćerkicama otputuje za Rusiju, gde uživaju sa Nikolom, a u međuvremenu, tu su video-pozivi.

– Nina i Tea su navikle da je Nikola stalno negde zbog obaveza koje ima oko karijere, tako da se tu ne postavljaju suvišna pitanja. Kada me on zove, njih dve pojure ka telefonu i jave mu se prve, i u tom trenutku sve staje. Važan je samo njihov tata i to da ga vide što pre. Taman posla da se ja javim na sopstveni telefon, to njima ne dolazi u obzir i nije mogućnost – kaže sa osmehom Ana, koja, osim što ima obaveze oko dece, vredno radi na novim pesmama i nastupa širom regiona.

Ana Kokić i Nikola Rađen

– Radim na novim pesmama i to mi je dodatna zanimacija. U pripremi su dve nove numere, koje će biti nešto potpuno drugačije od poslednje koju sam snimila. Kada radim, onda radim i nema stajanja. Sa druge strane, kad odlučim da je vreme za odmor, tada mi ništa drugo nije važno i odmaram se za sve pare. Volim svoju publiku i energiju koju mi daje, pa mi zbog toga i lakše padnu obaveze i pripreme pred nastup, koje, ruku na srce, dosta manje volim – priča pevačica i priznaje da joj je jako zanimljivo kada se fanovi snimaju na društvenim mrežama dok pevaju njene pesme.

– Zanimljivo mi je kada se snimaju dok pevaju moje pesme. Često to i okačim jer vidim koliko njima znači kada to uradim. Bar na neki način im pokažem da cenim to što slušaju moje pesme i prate moj rad. Svaki put mi se jave i zahvaljuju kao da je u pitanju nešto veliko. Lepo je imati interakciju sa publikom i to što društvene mreže pozitivno donesu ne treba izbegavati – objašnjava Kokićeva, ali ističe da ne robuje društvenim mrežama.

Ana Kokić

Iako Ana važi za ženu od stila, ali priznaje da ne uživa u svakoj odeći podjednako.

– Prednost javnog posla je što možemo da istražujemo sopstveni stil i da se igramo, eksperimentišemo i probamo svašta nešto što verovatno inače ne bismo. S druge strane, ne mogu da razmišljam o garderobi i kako ću da sednem i da se namestim. Zato mi je muka od haljina (smeh) – kaže Kokićeva za „Alo!“.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila