Verujući u sebe i svoje snove mlada talentovana i veoma atraktivna pevačica Nikolina Grba rodom iz Crne Gore, objavila je nedavno novu pesmu “Idealna žena” koja je po svemu sudeci HIT, jer se brzo pamti i osvaja publiku na prvo slušanje. Tome doprinosi lep glas i odlično pevanje Nikolinino, melodična pesma i aranžman sjanog kompozitora Senada Dreševića, izuzetan tekst proverenog hitmejkera, tekstopisca Milanke Srevanović, kao i moderan spot u izradi “Studija M”. U spotu Nikolina daje svoj lični pečat i originalnost teperametnom igrom i pesmom, kao i nesvakidašnjom zanosnom lepotom. Za kratko vreme  mnogi su ga videli na YouTube i ostavili brojne komentare i komlimente…

Kada ste započeli muzičku karijeru? Koliko se dugo bavite profesionano pevanjem? Da li ste  u tom periodu snimali pesme?

Moja muzička karijera je počela kada mi je gospodin Zravko Đukanović naš poznati pjevač i tekstopisac pomogao i napisao prvu pjesmu. Zahvaljujući njemu moja karijera je krenula uzlaznom putanjom. Profesionalno se pjevanjem bavim 6 godina. U tom periodu snimila sam 4 pjesme i 7 kovera.

Vaša nova pesma “Idealna žena” i  spot izazvali su veliko interesovanje kod publike. Kojim saradnicima dugujete zahvalnost za tako veliki uspeh? Da li vam je “Idealna žena” donela veći publicitet i potražnju na tržistu?

Hvala! Svim mojim saradnicima za pjesmu “Idealna žena” dugujem zahvalnost. Oni su sjajni ljudi, profesionalci i umjetnici, Milanki Stevanović tekstopiscu, kompozitoru i aranžeru Senadu Dreševiću i saradnicima za spot u Studiju M. Pjesma zaista prolazi super, mnogo se sviđa publici. Za kratko vrijeme je pobrala pozitivne komentare i donijela mi je veću popularnost. Što se tiče posla imam ga dosta, kao i veliku potražnju za nastupe kod nas i u inostranstvu.

Sa kim najčešće od kolega nastupate, kako prolazite kod publike, koji program najradije pevate na koncertima?

Radila sam sa mnogim orkestrima ali najviše sa kolegom Đulijanom, on je super klavijaturista. Pjevam narodnu i zabavnu muziku. Kod publike prolazimo odlično. Zovu me “kraljica bakšiša”, “hoće me pare pa hoće” – makar mirno samo stajala (smeh). Traže me na sve strane što mi pokazuje da sam na pravom putu.

Spot “Idealna žena” ima vatrenu koreografiju. Da li je to Vaša spontana igra ili ste je sa nekim koreografom osmislili? 

Igra je neodvojivi dio mene. Kako krene pjesma, muzika, igram, sve sama sam osmilia za spot.

Kako ste organizovali leto? Da li još uvek radite promotivne koncerte za “Idealnu ženu”? Jeste li počeli da razmišljate o novoj pesmi?

Moje ljeto će biti radno. Imaću naravno u nastavku promotivne koncerte, jer kako sam rekla “Idealna žena” je tražena i moji nastupi. Tokom ljeta snimiću novu pjesmu, inače svaka 2 mjeseca radim novi cover…

Da li ste zadovolji do sada postignutim uspesima?

Naravno, prezadovoljna sam, jedva čekam još veće uspjehe koji dolaze!

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila