Mladi Grandov pevač Oliver Mijanović objavio je ovih dana svoj prvenac, novu pesmu “Sve  za tebe”, koja je po mišljenju mnogih budući  hit. Pesmu je Oliver izuzetno otpevao, poletno, šarmantno, lako, jer ima divnu melodiju, odličan tekst i vrlo moderan aranžman. Publika ga je zapazila u takmičenju “Zvezda Granda” u kojem je stigao do finala, što je veliki uspeh. Javnosti je poznat i kao sin popularne pevačice Nele Bijanić za koju kaže da mu je veliki vetar u leđa.

Sa majkom Nelom Bijanić poznatom estradnom umetnicom

Oliver odlično peva, isto tako i izgleda, poseduje lepe manire, harizmatičan je, ima sve uslove da sa pesmom “Sve za tebe” zablista na zvezdanom putu ka uspehu.

Zatekli smo ga u slavljeničkom raspoloženju, nasmejanog i srećnog. O novoj pesmi je rekao:  

  • Moju prvu singl pesmu “Sve za tebe” pre neki dan, izdala je Grand produkcija. Juče je već bila “hit dana” na grandovoj televiziji. Nekako se sve lepo uklopilo, jer juče sam slavo i ćerki rođendan, koja je napunila 5 godina i sina smo krstili koji ima 20 meseci. Sa novom pesmom slavlje se produžilo i uvećalo.

Koji je tim radio pesmu “Sve za tebe”?

Moram reći da je tim bio fantastičan Kompozitor i tekstopisac je Marinko Cipiripi, aranžman je uradio Goran Ratković Rale. Harmonike je svirao Borko Radivojević, solo klavijature Velsan Zulović, klavijature Branislav Glušac, gitare G. Ratković Rale. Prateći vokal Danka Popović Stojiljković.

Koliko ste se angažovali za promociju nove pesme?

Verujte maksimalno, pozivi za gostovanja stižu sa svih strana, već onako užurbano snimam puno eemisija, svaki vikend nastupam. Ono što je najbitnije, jako stižu lepi i pozitivni komentari, tako da sam baš oduševljen. Svima se sviđa pesma, kažu, “imas hit”, “ma kidaš” itd. ( smeh) Tako da meni ovih dana ne silazi osmeh sa lica. Veliku zaslugu ima i moja majka Nela Bijanić koja mi dosta pomaže u smislu saveta i sa kojom povremeno nastupam… Podršku imam od moje supruge, koja mi je itekako potrebna kada je ova pofesija u pitanju, veliko joj hvala na tome.

Da li Vam je višemesečno učestvovanje u “Zvezdama Granda” pomoglo da izgradite ambicije?

Naravno, iskustvo koje sam stekao u “Zvezdama Granda”, mnogo mi je pomoglo, izgradio sam svoj stav i viđenje o svemu na estradi, spreman sam da se nosim sa novim izazovima. Moram nešto posebno da dodam, ne mogu a da se ne zahvalim mom prijatelju Jozi koji je bio posrednik za pesmu koju sam snimio. Ne preostaje mi ništa drugo, nego da se  apsolutno posvetim markentingu svog prvenca. Oni koji nisu čuli pesmu mogu je naći na YouTube. Za kraj, šaljem bezbroj pozdrava Vama i redakciji kao i Vašim cenjenim čitaocima širom sveta i želim im mnogo zdravlja i sreće. Vaš, Oliver.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila