Dubravko Biondić Duba, pevač narodne muzike, pobednik je 7. televizijskog serijala” Nikad nije kasno” po glasovima Facebooka. Ovaj svestrani i sjajan umetnik koji pored pevanja svira 3 instrumenta: klavijature, gitaru i harmoniku, rodom je iz Virovitice (Hrvatska), sa porodicom živi i radi u Nemačkoj već sedam godina. Muziku je zavoleo od rođenja, kako se dugo bavio pevanjem odlučio je da se prijavi u šou program  “Nikad nije kasno” da bi video kako će se njegovo pevanje kotirati po profesionalnim kriterijumima.

Njegovu odluku je podržala porodica i brojni priijatelji, pokazala se ispravnom, jer posle više meseci borbe, Dubravko je ušao u finale medu 3 najbolja vokala. Kao što smo već rekli, pobednik on je po Facebook glasovima, njegov kolega Amer Čengić Čenga odneo je pobedu  prema glasovima stručnog žirija, dok je Boban Cenevski pobedio sa SMS glasovima. 

Dubravko je bio  prijatno iznenadjen našim pozivom i rado prihvatio intervju.

Čestitamo Dubravko na pobedi, to je veliko priznanje jer je brojna publika glasala za Vas.  Kako se osećate, jesu li Vam se sredili utisci, da li ste očekivali pobedu?

Hvala najlepše. Ja sam se šokirao nisam očekivao takvu pobedu. Svi su odlično pevali, mislimo da su nijase samo bile u pitanju. Dobio sam 28.000 glasova sa Facebooka. Oduševio sam se. Glasali su sa pordučja: Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Hrvatska nije glasala, ko zna, možda bi bilo još glasova. Moram da kažem da sam bio veoma uzbuđen, nisam verovao da sam pobednik.

Nagrada koju ste dobili šta obuhvata?

Dobio sam zlatan mikrofon kao i svi finalisti i pravo jednu pesmu da snimim. To je za mene veliki poklon od produkcije, svakako jedva čekam da je snimim. Znate kako, dobiti profesionalno takvu šansu da se pesma snimi sa odabranom vrhunskom ekipom, to je  fantastičan uspeh, trudiću se da opravdam poverenje.

Šta očekujete od  pobede, hoće li Vam promeniti dosadašnju sliku angažovanosti i doneti veću slavu?

Već je sada slika promenjena, tražen sam mnogo više, ljudi me zovu na razne svirke, svakako da očekujem još više posla. Najvažnije mi je da se pesma dobro uradi i da se dobro plasira. Sve će doći na svoje mesto, kao i do sada.

Jeste li vas trojica šampioni, negde proslavili pobedu?

Jesmo, hvala, izašli smo nas trojica u grad na večeru, bilo je tu i pića, lepo smo se proveli i proslavili naše pobede.

Koji je Vaš opšti utisak o takmičenju “Nikad nije kasno”?

Ja ovaj šou program mogu samo da preporučim svima, jer je velika odskočna daska za sve učesnike, jedno nezaboravno muzičko i scensko iskustvo. Taj veliki rad, kontiunitet proba sa Sofronijevićem i generalno sa najboljim timom produkcijskim, pomagao je da u svakoj emisiji budemo bolji i mnogo da naučimo. Ovom prilikom se produkciji “Nikad nije kasno” zahvaljujem, svima koji su glasali za mene, Vama i redakciji Portala “Svet Australija” na podršci. Pozdravljam od srca sve vaše celjene čitaoce ma gde bili u svetu i želim im sve najbolje. Vaš Dubravko!

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila