Legendarni glumac Milan Gutović – Lane, preminuo je u 75. godini života na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Pre dve nedelje bio je primljen u bolnicu, sumnjalo se na Koronu ali svi testovi koji su urađeni, pokazali su da je negativan. Prema navodima medija preminuo je od kancera pluća.

U svojoj glumačkoj karijeri, od samog početka, nizao je veličanstveni zvezdani put sa maestralnim ulogama u brojnim popularnim filmovima i serijama. Uloga Srećka Šoića u filmskom serijalu “Tesna Koža” i seriji “Bela lađa” donele su mu mega popularnost i promenile mu život po njima će ostati zauvek zapamćen.

Lane je za života izrazio želju da ne bude sahranjen u Aleji velikana ili u Aleji zaslužnih građana što će njegova porodica ispoštovati. Sahrana će se održati u subotu, 28. avgusta, u 12 sati na lokalnom groblju u Kumodražu, gde su sahranjeni njegova majka i otac.

Dragi Lane, putuj sa anđelima, neka ti je večna slava, počivaj u miru u carstvu nebeskom! Porodici, prijateljima publici širom sveta, redakcija portala “Svet Australija” izjavljuje duboko i iskreno saučešće.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila