I dodeka nekoi nejzini koleški se slikaat polugoli i pravat erotski foto-sesii za da privlečat vnimaie, ubavata stružanka Slagjana Stoleska samo so edna nasmevka i promena na bojata na kosa gi zapali društvenite mreži. Imeno atraktivnata pejačka koja javnosta ja prepoznava po rusite kosi, nebo – sinite oči i bisernata nasmevka, gi iznenadi svoite obožavateli so radikalnata promena i odlukata da migrira kaj crnkite, koi retko vo svoe društvo primaat etablirani blondinki. Za volja na vistinata Slagjana i kako crnka izgleda fantastično i so svoite svetli oci i ubava nasmevka potseќa na proslavenata Megan Fox, pa ne e voopšto začuduvačka silnata reakcija na javnosta koja so oduševuvanje ja pozdravi odlukata na pejačkata za promena.

Za moment pomislivme deka na Slagjana i se smačile vicovite za blondinki i stereotipot po koj se prepoznatlivi pa odlučila da im se pridruži na fatalnite i pametni crnki, ili možebi sprema nekoj nov proekt za dolgo očekuvanoto otpočnuvanje na estradnata sezona, no za da ne nagagjame odlučivme lično da ja kontaktirame i da gi doznaeme site detali:

– Ќe mora da vi otkrijam i vam i na site što se oduševija od mojata promena, deka jas sum seušte blondinka. Stanuva zbor za aplikacija preku koja virtuelno možev da proveram kako ќe izgledam kako crnka. Iskreno mislev deka poveќeto ќe prepoznaat deka promenta e samo virtuelna, no koga počnaa site so vooduševuvanje da komentiraat, ne sakav da gi razočaram i ostanav ne dorečena… Posle ovaa štik proba ne ja isklučuvam možnosta i definitivno da postanam crnka – ni otkri sekogaš nasmeanta Slagjana.

Od kako ja razrešivme enigmata okolu kosata ja iskoristivme prilikata da ja prašame Slagjana što ima novo kaj nea i dali letniot period ќe odmara ili možebi očekuva konečno muzičarite da otpočnat so nastapi:

– Zasega sum doma. Nešto posebno novo nema za žal. Barav rabota, ne najdov. No, sega se raduvam i očekuvam od 1-vi da počneme muzičarite so nastapi i raboten angažman. Veќe pregovaram okolu vikend nastapite koi tradicionalno gi praktikuvav. Se nadevam deka ќe go vratime staroto tempo na rabota. Što se odnesuva za letniot odmor, nego ќe go pominam tuka kaj nas ili ako se dogovoram povtorno vo Budva . Tamu praktikuvam da kombiniram, malku rabotno malku da odmaram i letuvam… Profeisonalno imav planovi da snimam cel album so Toni Bioritam, ama sepak zaradi situacijata se ostana na stand by… Dokolku od Septemvri se povtori ista situacija da treba da sedime doma, ќe mora definitivno da se bara nov biznis, a muzikata da bide samo dopolnitelna dejnost – iskreno ni prizna ubavata stružanka.

Velat pozitivnite misli i verbata najmnogu pomagaat koga ima krzni vreminja, pa taka i nie veruvame deka ubavite pejački bilo da se rusi ili crnki ќe se vratat na scenata pod reflektorite i nema da imaat potreba od promena na profesija…

Biba KRNČESKA


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila