“Svake godine u Kulturnom centru Čukarica održavaju se “MUZIČKI SUSRETI – JESEN NA ČUKARICI”. “Ogrilca od bisera” je imala tu čast da otvori sezonu.

Vokalna grupa “Ogrilica od bisera” koju vodi cenjena pevačica Jasmina Milanović (ćerka legendarne Mire Vasiljević) održala je uspešan večernji koncert u Kulturnom centru Čukarica pridržavajući se svih mera zaštite. “Ogrilica” je dala pozitivan primer kolegama da kad se nešto hoće onda se to i može, ali sa velikim radom i ljubavlju prema poslu, upornošću, disciplinom, istrajnošću, pre svega poštujući sva upustva nadležnih organa, koji su na snazi zbog Korone virusa.

Tim povodom srećna i zadovoljna, posle koncerta, Jasmina Milanović je izjavila za naš portal:

“Ogrilca od bisera” je vokalna grupa – ogranak legendarnog Đerdana koji je vodila Mira Vasiljević. Moram reći da  je bilo veoma komlikovano uraditi pripreme za koncert, s obzirom da Korona još traje. Probe smo održavale onlajn a kada su se stvorili uslovi, počele smo da se družimo na otvorenom. Probale smo u bašti restorana “Posejdon” na Starom sajmištu u Beogradu i hvala im svima na podršci.

Primetile smo da su gostima restorana  prijale naše probe, ali i slučajnim prolaznicima – kaže Jasmina kroz smeh.

“Zaželele smo se mnogo muzike, koncerata, druženja, naše pubilke, ali i ona je nas, što je koncert pokazao… Publike je bilo koliko su pravila nalagala, sve je tehnički bilo dobro, snašle smo se…

Kako je bilo na koncertu? 

Mislim da je ovo bio naš najlepši koncert; po izlivu emocija, divnoj atmosferi, energiji, aplauzima, pa i po nekoj skrivenoj suzi. Uživale smo u programu i publika sa nama!

Pošto je ovo bio naš prvi koncert sa svim tim merama, naravno da smo razmišljale o opasnosti od bolesti, izolovanosti, to je bilo neminovno. Naša odluka da ipak koncert održimo je bila jednoglasna, ali smo se čuvale i vodile o svemu računa.

“Ogrlica” nije više grupa, ona je jedna velika porodica, mi se razumemo bez reči sa jednim pogledom. Ne prođe dan a da se ne čujemo, ne pitamo nešto jedna drugu pa makar “koliko se kuva krompir u ekspres loncu”. (smeh) 

Veoma sam ponosna na moje devojke i na našu mušku perjanicu profesora muzike Boška Perića, kome nije ni malo lako da izađe na kraj sa nas ovoliko.

Publika je prezadovoljna otišla svojim kućama, a mi ponosne, jer kako se na engleskom kaže, uradile smo “good job”!

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila