Volim samoću i komfor, ne bih se snašla da je neki momak sa mnom u stanu. Jedno od nas dvoje bi sigurno u besu izašlo napolje tokom policijskog časa i bilo bi kažnjeno, kaže Milica Pavlović.

Milica Pavlović kaže da bi poludela da je sa muškarcem u izolaciji! Folk zvezda ističe da je srećna što nema partnera tokom pandemije koronavirusa jer je sigurna da bi jedno od njih pobeglo iz stana glavom bez obzira!

– Volim samoću i komfor, ne znam kako bih se snašla da je muškarac sa mnom u stanu! Ponekad pomislim da bi mi prijalo jer bih imala sa nekim da popričam, ali kad malo bolje razmislim, poludela bih! Jedno od nas dvoje bi sigurno izašlo napolje tokom policijskog časa i bilo bi kažnjeno – priča pevačica za Informer.

Radoholik

Milica otkriva kako provodi vreme u karantinu.

– Radoholik sam, pa sam bila užasnuta kad sam shvatila da neću moći ništa da radim. Srećom, brzo sam vratila pozitivan duh. Trenutno ne mogu da snimam pesme i spotove, ali čitam tekstove za nove numere i slušam muziku. Čitam knjige, gledam serije, treniram i napokon imam normalan san. Trudim se da redovno pričam sa prijateljima putem video-poziva – kaže Milica i priznaje da u izolaciji po ceo dan jede:

– Pokušavam da izbegnem stalne odlaske do frižidera, ali mi to teško polazi za rukom!

Pobednica

Pevačici nije jasno zašto se njene kolege svakodnevno žale jer zbog korone ne mogu da nastupaju.

– Ne pada mi na pamet da kukam zato što ne radim, jer samo želim da virus prođe i da se vratimo normalnom životu. Za pesmu će uvek biti mesta, ali samo ako naš narod bude srećan i zadovoljan, jer za njih pevam. Tužna sam kada pročitam da su pojedini privatnici podelili otkaze radnicima. Odmah mi se stvori slika samohrane majke ili sina koji izdržava majku i oca ili nekoga ko je sam na svetu i jedva je našao posao… To su sve realne životne priče ljudi, možda čak i nekog našeg komšije. Njima je najteže! – ističe Milica i dodaje da se raduje što se nazire kraj pandemije:

– Ne osećam strah da će mi se desiti nešto loše. Najvažnije je da se svi pridržavamo mera koje država donosi i izaći ćemo kao pobednici!

Brinem se za baku i deku

Milica je zabrinuta za baku Radu i deku Vladimira, koji su je odgajili u selu Bunibrod kod Leskovca nakon što su njeni roditelji otišli u inostranstvo:
– Hvala Bogu, dobro su. Na selu su, imaju dvorište i mogu da prošetaju kad požele. Čujem se sa njima nekoliko puta dnevno i obaveštavam ih o novim merama. Preterujem u brizi, ali samo želim da budu dobro!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila