“Da li ste mogli da zamislite da će ceo svet doživeti ovakav krah, samo za 3 meseca? Ni u snu nisam mogla da pretpostavim da će se ovako nešto desiti. Svi su u haosu, ja se osećam vrlo slično, jer se jako brinem za sve… Živim sa suprugom u Las Vegasu, glavna ulica je prazna, ovaj lepi raskošni grad pun divnih hotela, od nedavno prepun turista, stao je… Sve je zatvoreno, rade samo prodavnice hrane, apoteke, pošte i banke. Veliki se strah uvukao u ljude, nema nigde nikoga.


U ovo vreme izolacije, više sam sa suprugom, što uglavnom nisam jer radim. Gledamo filmove, čitamo knjige, pratimo vesti, sada umereno, jer gledanje televizije o Korona virusu stvara mi još veći strah i stres…

Kuvam svaki dan, moj muž pere sudove, to je sada novi kućni red. Pričamo sa našim prijateljima preko vibera u Srbiji, pre podne smo za njih rezervisali, posle podne za prijatelje u Americi. Vreme nekako prolazi, kažem sebi svakog dana, ovo mora proći. 

Čuvajte se dragi moji širom sveta, poštujte šta lekari kažu, recite svojim najmilijima koliko ih volite! Divim se svim lekarima i medicinskom osoblju na tolikom požrtvovanju.

Svim vašim čaocima. želim da budu zdravi, da ih čuva Bog, da budu strpljivi i ostanu u svojim kućama, nadajmo se da će se ovo brzo završiti, da će nestati, kao ružan san.”


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila