Novi rat na estradi započele su Milica Pavlović i Snežana Đurišić. Ruku na srce, “Zvezda Granda” je prva otvorila paljbu po koleginici, i to u emisiji uživo kod Ognjena Amidžića prilikom učešća u jednoj od igara istine.

Naime, Pavlovićeva je izvukla pitanje na papiriću koje je odbila da pročita naglas, ali je zato glasno dala odgovor.

– Odgovor je Snežana Đurišić. Najgore pitanje ikada. Srce mi preskače, nije mi dobro – izustila je Milica Pavlović, nakon čega je odmah pocepala papirić, ne dozvolivši nikom da pročita pitanje.

Na papiru je pisalo: “Ko je po vama najiritantnija osoba na estradi”, a Milica je navela Đurišićku.

Posle emisije oglasila se i Snežana Đurišić koja, istini za volju, nije bila iznenađena Miličinim istupom u emisiji, koji je nazvala ružnim.

– Šta da vam kažem. Ne bih da je komentarišem uopšte, nebitno mi je to i ne zanima me ta priča. Ružno je, ali me ne zanima ta devojka – rekla je folk zvezda.

Kako prenose mediji, netrpeljivost između folk dive i zvezde “Granda” traje još od muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, koje je proslavilo Milicu, jer Đurišićeva nikada Milici nije dala javnu podršku, što je njoj smetalo.

Šta više, još uvek se po “Grandu” prepričava komentar Snežane Đurišić iz šminkernice, kada su joj neke kolege sugerisale da podrži Pavlovićevu, na šta im je ona odbrusila: “Ne podržavam ničije mrdanje guzicom, nego isključivo pevanje. Da li će neko da se veša na bini ili skida go, ne zanima me, ja podržavam samo mlade koji pokažu da znaju da pevaju. Ovaj komentar je došao do Milice, koja je iskoristila trenutak u gostovanju u emisiji da joj se revanšira”.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila