Najveća zvijezda na ovim prostorima, Zdravko Čolić ima rođenog brata Dragana, koji decenijama unazad uspješno vodi restorane širom Balkana.

Koliko god da Čolin posao podrazumijeva povremena pojavljivanja u javnosti, poznato je da članovi njegove porodice ne praktikuju odlaske na javne događaje.

Malo ljudi zna kako uopšte izgleda Dragan Čolić, koji u Beogradu drži ćevabdžinice, a sada otvara i restoran u srcu Beograda, kako prenosi Telegraf.rs.

Čola je za svog brata jako vezan, a ljubav tokom djetinjstva utkali su njihovi roditelji.

– Oni su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici – rekao je ranije Čola za Stori.

Nakon smrti majke, Zdravko i njegov brat Dragan još više su se vezali.

– Naši roditelji su učinili sve kako bismo Dragan i ja izašli na pravi put. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plate, jer je mama bila domaćica – rekao je Čola.

Dragan je prije nekoliko godina navodno otkupio originalni recept za čuvene sarajevske ćevape, a recept mu je prodao poznati tamošnji ćevabdžija Hodžić.

Iako ne voli da se pokazuje u javnosti, Dragan i Zdravko su veoma vezani i kad god je Čola u Beogradu, maksimalno se trudi da provodi vrijeme sa svojim bratom, kao i ostalim članovima porodice.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila