Džej je sada otkrio kako se osjeća nakon ozbljnih zdravstvenih problema, kao i da li sluša savjete ljekara.

Međutim, on priznaje da nije uspio da se odrekne poroka – cigareta i alkohola, iako mu je to strogo zabranjeno.

– Bolje mi je… Ne slušam savjete ljekara, djelimično slušam… Rekli su mi da ne smijem da zapalim pljugu, a ja pušim od devete godine – kaže i otkriva kako se na nastupima snalazi kada nije u stanju da pjeva punim glasom, a onda se prisjetio i pokojne muzičke zvijezde Tošeta Proeskog.
-Neki ljudi očekuju kad odeš da gostuješ da igraš kao ‘87. Ja kažem Džoni, nisam ja mamut, ne mogu da igram kao rob po selu. Hoću da kažem narodu nešto. Kad dođem operisan ili ne znam koliko puta sam se ušikao, ja dignem ruku, oni pjevaju svi… Hoću samo da kažem dok mi se ne otvori grlo, gledao sam Tošeta, neka mu je laka zemlja. On se raspjevava, a ja ga pitam: ”Sine, šta radiš to?”, a on se raspjevava, a ja samo pljugu za pljugom, ja od devete godine pušim i onda kad dođem na binu oni kažu: ”Džej krči”. Pa krčim, brate, ali peta pjesma – rekao je Džej, a onda je kroz šalu i osmijeh progovorio i o svom seksualnom životu nakon teške operacije i srčanih problema

-Prije 20 godina ja sam vodio 10, 15 cupi, ali nije da sam ja sada sa svima njima spavao, mi smo se družili, imao sam riba, naravno… Pa nisam se ja operisao dole, nego gore – kaže kroz osmijeh Džej, a na pitanje da li se plaši posljedica koje pretjerano seksualno uzbuđenje može da izazove kaže: “Pa za to postoji ”umorni kosač”, a to koliko puta mjesečno imam seks zavisi od ribe – rekao je pjevač i nasmijao sve, piše Espreso.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila